Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den Sen Çal Kapımı ve Zümrüdüanka için flaş karar!

Fox TV’den Sen Çal Kapımı ve Zümrüdüanka için flaş karar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin iki dizisi ile ilgili son gelişme şaşırttı! Kanalın aldığı son karara göre iki dizinin yeri değiştirildi. Aslında her iki dizisi de gittikçe kan kaybeden kanalın, gün değişikliği yaparak reytinglerini yükseltmek için bir hamle yaptığı düşünülüyor. Sen Çal Kapımı dizisi ve Zümrüdüanka dizileri yer değiştirdi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in oynadıkları romantik komedi tarzındaki dizi, yaz başında başlamıştı. Reytingleri başlangıçta 7-8’lerde iken son dönemde 4-5’lere kadar düştü. İlginin azalmaya başladığı görülen bir başka dizi de Zümrüdüanka.

Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un başrollerinde oynadıkları dizi de Cumartesi akşamları yayınlanmakta. Geçtiğimiz sezon başlayan dizinin son hafta İbo Show’un da Star TV’deki yayınıyla birlikte reytinglerinin iyice düştüğü gözlendi. Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı ve MasterCheff programlarıyla kıyasıya bir yarışta olan Zümrüdüanka dizisi, Total ve AB’de 8. sırada yer alıyordu.

19. bölümü yayınlanan dizi için tehlike çanları çalmaya başlamıştı. Yeni sezonda İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu ile birlikte usta isim Menderes Samancılar da Zümrüdüanka kadrosuna dahil oldu. Kanal, Cumartesi akşamı yayınlanan diziyi Çarşamba gününe aldı.

Fox TV'den Sen Çal Kapımı ve Zümrüdüanka için flaş karar! 7

İki dizi yer değiştirdi!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre, Sen Çal Kapımı dizisinin yerine Çarşamba günleri Zümrüdüanka, Cumartesi günü de Sen çal Kapımı dizisi yayınlanacak. Bu yer değişikliği Zümrüdüanka’ya puan kazandıracak mı hep birlikte göreceğiz ama Çarşamba akşamları da Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizisi ekranda yer alıyor.

Bakalım Zümrüdüanka, bu son şansını Çarşamba akşamı nasıl değerlendirecek? Hep birlikte izleyip göreceğiz…

Bu arada bu hafta 18 Kasım Çarşamba akşamı Zümrüdüanka’nın tekrar bölümü yayınlanacak…