Ana sayfa Sosyal Medya Neydi, ne oldu? Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinden iki kare fotoğrafla her şeyi anlattı!

Neydi, ne oldu? Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinden iki kare fotoğrafla her şeyi anlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanacak olan Kefaret dizisinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrolünde oynadıkları dizide Yeşilçay, oynadığı karakterin geldiği noktayı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ortaya koydu adeta. İki çocuklu normal bir hayat süren bir kadının, yaşadığı acı olay sonrasında yaşadıkları anlatılacak dizide.

Oyuncu, Zeynep isimli bir öğretmeni oynayacak. Yurdaer Okur ise Yeşilçay’ın eşi rolünde. Mert Fırat da yaşanan acı olay sonrasında hayatlarına giren bir polis.

Ekranlara son olarak Gülperi dizisi ile gelen Nurgül Yeşilçay, yeni dizisinde de yine dram dolu anlara imza atacak. Oyuncu, dizinin ilk sahnelerindeki hali ve sonraki halini gösteren iki fotoğrafı yayınladı instagram sayfasında.

Aslında bu fotoğraflarla karakterinin nereden nereye dönüştüğünü de anlatıyordu. Mutlu bir hayattan bir anda büyük bir drama şahit olacağız hep birlikte.

İşte Yeşilçay’ın o paylaşımı:
Neydi, ne oldu? Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinden iki kare fotoğrafla her şeyi anlattı! 7

Zülfü Livaneli’nin gerçek hayattan eserlerine yansıttığı bir hikayeden uyarlandı… Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü 22 Kasım’da yayınlanacak.

Artık Pazar akşamları izleyiciler için Kefaret dizisi de iyi bir alternatif olacak. Yönetmenliğini Mesuda Eraslan’ın yaptığı, 25 Film imzalı dizinin senaryosunu ise usta kalem Mahinur Ergun yazıyor.

Kısa süre içinde sosyal medyada büyük beğeni toplayan dizinin tanıtımında; daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seriliyor.

Tanıtımda ayrıca Sinan Komiser (Mert Fırat) ve Ahmet’in (Yurdaer Okur) ormanda yaptıkları arama sonucunda neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerini paylaştığı dizide Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.