Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine korona şoku! Bir oyuncu koronaya yakalandı!

Sen Çal Kapımı dizisine korona şoku! Bir oyuncu koronaya yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin bir oyuncusunun corona testinde pozitif çıkmasıyla büyük telaş yaşandı! Sezon başında setlerin yeniden başlaması ve pek çok dizinin çekimleri ile birlikte kimi setlerde corona virüs bulaşan kişilerin ortaya çıkmasıyla panik yaşanmıştı. Yeni Hayat, Aşk 101 gibi setlerdeki corona şokunun ardından tüm oyunculara ve ekibe test yapılmış ve bazı oyuncular bir süre karantinaya alınmıştı.

Benzer bir durum Sen Çal Kapımı dizisinde de yaşanmakta şu sıralar. Dizinin oyuncularından Elçin Afacan’ın corona testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından duyurduğu habere göre Kovid-19 testi pozitif çıkan Elçin Afacan nedeniyle tüm ekibe ve oyunculara test yapıldı.

Dizi setlerinde uzun süredir Kovid-19 nedeniyle sıkı tedbirler alınıyor. Oyuncular kamera önünde oldukları için maskesiz olsa da set çalışanları sürekli maskeli ve çok dikkatli davranıyorlar. Ancak yine de istenmeyen durumlar oluşabiliyor.

Sen Çal Kapımı dizisine korona şoku! Bir oyuncu koronaya yakalandı! 7

Sen Çal Kapımı dizisinde de benzer bir durum ortaya çıktı. Dizide Melek (Melo) karakterine hayat veren genç oyuncuda corona saptanınca kısa süreli bir panik yaşandı. Alınan önlemlere karşın yaşanan bu durum sonrasında herkese test yapıldı.

Başka bir oyuncuda ya da ekipten bir başka kişide virüs çıkmayınca ekip çalışmaya devam ediyor. Elçin Afacan’ın ise karantinaya alındığı tahmin ediliyor.