Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Meliha’ya ne oldu? Öldü mü? Hikayesi bitti mi? İşte yanıtı…

Kırmızı Oda dizisinde Meliha’ya ne oldu? Öldü mü? Hikayesi bitti mi? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümünden itibaren herkesi dehşete düşüren hikayesiyle ekranlara kilitleyen Meliha karakteri ile ilgili sosyal medyada pek çok soru soruluyor. Evrim Alasya’nın büyük bir başarı ile canlandırdığı Meliha karakterinin hayat hikayesinin tüm detaylarını öğrendik. Neden intihara kalkıştığı da ortaya çıktı.

Dün akşam ekrana gelen 7. bölümün başında Meliha’nın 6. bölümün sonunda tekneden intihara kalkışması sonrasında ne olduğu merak konusuydu. Aslında bu konuda detaylı bir bilgi verilmedi. 6. bölüm sonunda Meliha, artık yaşadıklarına dayanamayıp ikinci kez intihara teşebbüs ediyordu. Tekneden atlamak üzereyken Doktor Hanım’ı aramış konuşuyordu. O sırada teknenin merdivenlerinden inen kız ise herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.

O kız, Meliha’nın yangında öldüğünü sandığı ve yıllardır acısını içinde sakladığı kızı Melek’ti. Melek nasıl yangından kurtulmuştu? Neden annesiyle iletişimi kesmiş ve ölü olduğuna inanmasını istemişti? Anne-kız bu tesadüfle yeniden buluşabilmiş miydi?

İşte bu sorulara yanıt aradı izleyici. Ancak 7. bölüm, Meliha’nın anısındaki bir olayla açıldı. Meliha, bir evin kapısında durmuş şaşkınlıkla bakıyor ve hüzün içinde oradan ayrılıp evine gidip saçlarını kesiyordu.

Doktor Hanım’a olanları anlatırken bulduk Meliha’yı. Tekneden atlamaktan son anda vazgeçmiş ve Doktor Hanım’dan ona yaşattığı korku için özür diliyordu. Bu konuşmanın devamında Melek ile ilgili bir ayrıntı yoktu. Yani kızı Melek’i görmemişti. O akşam atlamaktan vazgeçmişti. Muhtemelen Melek de bunu görüp annesine kendisini göstermeden kaçmıştı.

Meliha, kızının rüyalarına girdiğini, onu bulmasını istediğini, sanki yaşıyormuş gibi ilk kez bu kadar gerçek gördüğünü anlatıyordu Doktor Hanım’a. Bu arada neden o evin kapısından dönüp gidip saçlarını kestiği de anlaşıldı. İçten içe aşk duyduğu evlendiği adamın ilk evliliğinden olan oğlu Nejdet’i görmeye gitmiş ve onu bir kadınla yakalamıştı.

Kırmızı Oda dizisinde Meliha'ya ne oldu? Öldü mü? Hikayesi bitti mi? İşte yanıtı... 7

Hayatında ilk kez bir erkeğe karşı hissettiği bu duygular, onda kirlilik hissi yaratmış ve Nejdet’in sadece saçlarına dokunduğunu hatırlayıp saçlarını kesmişti. Sonrasında da intihara kalkışmış ve bu olay sonrasında da kızı Nur, onu apar topar Doktor Hanım’a getirmişti.

Doktor Hanım, Meliha’ya yaşadığı ya da hissettiklerinden dolayı kendisini suçlu hissetmemesi, annesini ve kendisini artık bağışlayıp yoluna devam etmesini istedi ondan. Meliha, Doktor Hanım’a anlattıklarından sonra hafifledi ve onu 7. bölümde bir kaside söylerken bıraktık en son.

Meliha’nın hikayesi bu hafta bu şekilde son buldu. Doktor Hanım onun hayatına devam etmesini istedi ve onu ilerleyen zamanlarda yeniden görmek istediğini de belirtti.

Tabii Meliha bir daha diziye dahil olacak mı bilmiyoruz. Zira Evrim Alasya diziden ayrıldı. Son olarak ekiple bir paylaşım yaparak herkese de teşekkür etti. Alasya’nın Şahmeran dizisinde oynayacağı da bir süre önce ortaya çıkmıştı.

En çok Meliha’nın kızına kavuşup kavuşmadığı sorusu merak ediliyor. Bu soru havada kaldı ama belki gelecek bölümde bu konuyla ilgili bir yanıt da verilerek izleyici rahatlatılacak. İzleyip göreceğiz…

İşte Meliha ve Doktor Hanım’ın 7. bölümdeki konuşması: