Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin başarısının altında yatan gerçek sebep!

Sen Çal Kapımı dizisinin başarısının altında yatan gerçek sebep!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni başlayan ve Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programı, Sen Çal Kapımı dizisi ekibini sette ziyaret etti. Başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin ile röportaj yapan ekip, setten de bazı detaylar verdi.

Sen Çal Kapımı, yaz ekranında başlayan ve beklentilerin üzerinde başarı elde eden romantik komedi yapımı. Dizide Hande Erçel ile Kerem Bürsin uyumu çok beğenildi ve milyonlarca izleyici de onların enerjileri sayesinde ekran başına geçiyor.

Hande Erçel, “Motivasyonumuz çok iyi. O yüzden seyircimize teşekkür ediyoruz. Çünkü, çok mutluyuz, çok iyi çalışıyoruz, çok çalışıyoruz ama çok eğlenceli olduğu için enerjimiz düşmüyor” diyerek her şeyin iyi gittiğini açıkladı.

Sette çok eğlendiklerini söyleyen Kerem Bürsin de birlikte çalıştıkları ekibi övdü. Bürsin, “Ekibimiz müthiş, bence artık herkes biliyor ekip müthiş ise iş de güzel oluyor, eğleniyoruz” diye konuştu.

Hande Erçel ise ekibin başarısının ekrana da yansıdığını ifade etti. Dizide Figen Yıldırım karakterini canlandıran Sitare Akbaş her şeyin iyi gittiğini, sete koşarak geldiklerini ve keyiflerinin de yerinde olduğunu anlattı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Ayfer karakterini canlandıran Evrim Doğan, keyifli bir çalışma içinde olduklarını ifade etti. Doğan, “Reytinglerimiz de çok yüksek başarılı, o yüzden pek tatlıyız. Çalışması çok keyifli. Arkadaşlarım da öyle, herkes birbiri ile uyum içinde. İşimizi yapıyoruz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Setten görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.