Ana sayfa Dizi Haberleri Sitare Akbaş, Sen Çal Kapımı dizisindeki Fifi gibi olmak istiyor!

Sitare Akbaş, Sen Çal Kapımı dizisindeki Fifi gibi olmak istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sitare Akbaş, Akasya Durağı dizisindeki Zeyno karakteri ile akıllara yazılmıştı.Oyuncu, yeniden ekrana bambaşka bir karakter ile dönünce hayranları bu duruma bir hayli şaşırmıştı. Görüntüsü ile ekranda büyük bir değişim geçiren oyuncu, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Sen Çal Kapımı dizisinde Figen Yıldırım karakterini canlandıran oyuncu, Fifi lakaplı karakteri anlattı ve onun hangi özelliğini çok beğendiğini de söyledi.

Sitare Akbaş, “Biraz restine rest bir karakter Fifi. Ben o kadar değilim. Ama böyle doğru söyleyen ve doğrusundan dönmeyen birisi olması, benim de olmak istediğim kişi. Açıkçası ondan feyz aldığım yönü” diye konuştu.

Dizinin hayranlarının çok ilgi gösterdiklerini ve sosyal medyada da bunu yansıttıklarını anlatan Sitare Akbaş, hep iltifat aldıklarını ve bunların kendilerini çok mutlu ettiğini ve daha iyiye doğru da teşvik ettiğini dile getirdi.

Evrim Doğan da dizide Ayfer Yıldız karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadına hayat veren oyuncu, “Kendi ayakları üzerinde duran, ailesinden bir şekilde uzaklaşmış, yeğenini alıp beraber İstanbul’da ayakta durmaya çalışan, direnen bir kadının hikayesi. Tek başına yaşayan bir kadının yaşadığı sorunlara benzer bir benzerlik kurabilirim kendimle” ifadelerini kullandı.

Evrim Doğan dizinin sosyal medyada çok güzel tepkiler almasından da son derece memnun. Oyuncu, “Bence bundaki en önemli başarısı; hem romantik komedi olması, hem biraz da güçlü dram ayağı da taşıyor olması” dedi.

Setten görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.