Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili sevindirici haber geldi! Çok yakında!

Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili sevindirici haber geldi! Çok yakında!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yaz ekrana gelmeye başlayan Sen Çal Kapımı dizisi, birlikte yol aldığı tüm yaz dizilerine karşın tüm sezon boyunca ekranda kalmayı başardı ve 39. bölümüyle sezon finali yaptı. 10 aydır ekranlarda olan dizinin devamına karar veren kanal, yaz sezonunda yeniden ekrana getirmek üzere kısa bir sezon arası verdi.

MF Yapım imzalı dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, ekran uyumunu yakalamış bir ikili olarak kanalın da vazgeçmek istemediği isimler oldu.

Her ne kadar dizi sezonda reytingleriyle ilk sıralara çıkamasa da ilk 10’da kalmayı başardı. Orta seviyelerdeki reytingleriyle sezonu bir şekilde bitirdi.

Yaz sezonunda yeni bir romantik komedi dizisiyle riske girmek yerine, varolan diziyi devam ettirme kararı da isabetli bulundu. Üstelik Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in arkasında öyle bir sosyal medya kuvveti var ki kanalın da yapımcının da bu rüzgarı geri çevirme durumu büyük hata olurdu!

İkilinin dinlenmek için Maldivler’e gitmesinin ardından, zaten uzun süredir devam eden aşk dedikoduları iyice ateşlendi. Net olarak ikili birlikte olduklarına dair bir açıklama yapmasa da sosyal medya paylaşımlarıyla bu yöndeki ihtimalleri yükselttiler.

Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili sevindirici haber geldi! Çok yakında! 7

Aşk yaşasalar da yaşamasalar da şu anda sosyal medyada o kadar çok konuşuluyorlar ki sürekli gündem olan ikilinin rüzgarı, dizinin Haziran ayında yayınlanması beklenen bölümlerine de olumlu olarak yansıması kesin…

Bu arada güzel haber de kulislerde dolaşmaya başladı bile! Dizinin tüm ekip ve oyuncuları şu an tatil yapıyorlar. Ancak yaklaşım 3 hafta sonra yeniden sete dönecekler! Kulis söylentilerine göre 20 Mayıs’ta sete çıkılması bekleniyor.

Bu da demek oluyor ki Haziran’ın ilk haftası gibi Sen Çal Kapımı dizisi, yeniden ekranda olacak! Fanlara duyurmuş olalım! Çok beklemeyeceksiniz…