Ana sayfa Dizi Haberleri Üvey Baba’nın Lamia’sı olarak tanınmıştı! Burçin Abdullah, iddialı diziyle dönüyor!

Üvey Baba’nın Lamia’sı olarak tanınmıştı! Burçin Abdullah, iddialı diziyle dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 1998 yılında yayınlanan Üvey Baba isimli dizide oynadığı Lamia karakteri, uzun yıllardır hatıralardan çıkmadı. O dönemde 11 yaşında olan Burçin Abdullah, oyunculuğu ile herkesi hayran bırakmıştı.

Sonrasında aralarında Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Kötü Yol, Hatasız Kul Olmaz, Zengin Kız Fakir Oğlan, Bana Baba Dedi ve son olarak da Diriliş Ertuğrul dizilerinin de olduğu pek çok yapımda rol aldı.

1987 doğumlu olan oyuncu, yıllar içindeki değişimi ile de şaşırttı. Herkesin aklında Lamia’daki haliyle kalan oyuncu, rol aldığı projelerdeki başarılı performansı ile de dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Üvey Baba'nın Lamia'sı olarak tanınmıştı! Burçin Abdullah, iddialı diziyle dönüyor! 8

Son oynadığı dizi Diriliş Ertuğrul’da Hafsa Hatun karakterine hayat vermişti. Bu kez atv için çekilecek olan Kalp Yarası isimli diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimlerine Mayısın ilk haftası başlanması planlanıyor.

Üvey Baba'nın Lamia'sı olarak tanınmıştı! Burçin Abdullah, iddialı diziyle dönüyor! 9

Haziran ayının sonunda yayınlanması beklenen dizi, Tomris Giritlioğlu’nun Teklif isimli hikayesinden uyarlanmakta. İddialı projede yer alacak isimler de iddialı!

Çok konuşulacak işlerden birisi olduğu da şimdiden dillendiriliyor. Antakya’da çekimleri yapılacak olan dizide Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, İnanç Konukçu, İlhan Şen, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de rol alıyor.