Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı Eda’nın değil, Hande Erçel’in tarzına bir bakın

Sen Çal Kapımı Eda’nın değil, Hande Erçel’in tarzına bir bakın

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler oyuncuları arasında ilk sıralarda yer alan Hande Erçel, kariyerinin belki de en ballı günlerini yaşıyor. Oyuncu, Fox TV’de ekrana gelen ve yaz sezonunda başlayan romantik komedi tarzındaki dizisi ile gündemden düşmüyor. Hayranlarının sosyal medyada her halini paylaşmak ve görmek için can attıkları oyuncu, hem günlük hayatından hem de setten pek çok paylaşım yapmaya devam ediyor.

Kerem Bürsin ile birlikte oynadıkları dizideki Eda karakteriyle çok beğenilen oyuncu, dizideki kostümleriyle de gündemde. Oyuncunun her giydiği adeta olay oluyor ve takipçileri, hayranları tarafından sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuluyor.

Dizi gereği Eda karakterinin bir tarzı var tabii ki. Hem cesur, hem tasarım, hem de iddialı kıyafetlerle görüyoruz çoğu zaman Hande Erçel’i. Spor kıyafetler bile giyse mutlaka cesur bir detay saklı oluyor hep.

Bir dönem kilolu olmasıyla eleştirilen oyuncu, sıkı bir diyet ve spor sayesinde hayli fit bir vücuda sahip oldu. Giydiği kıyafetleri de adeta bir model gibi taşıyor.

Hande Erçel’e artık “Ne giyse yakışır” demek hiç de yanlış olmaz. Erçel, gece kıyafetlerini de günlük kıyafetleri de iyi taşıyor.

Dizi setinin dışında günlük hayatında ise spor olmayı tercih ederken, farklı bir tarz katmayı da seviyor oyuncu. Jean bile giyse üzerine giydiği ve göbeğini belini açıkta bırakan bol bir bluz ya da bir şapka ile tamamlıyor. Sweet’in altına etek ve son günlerin modası beyaz ve yüksek tabanlı bir spor ayakkabı ile tamamlıyor.

Aşağıda da bir örneğini görebilirsiniz….Sen Çal Kapımı Eda'nın değil, Hande Erçel'in tarzına bir bakın 10

 

Aşağıdaki fotoğrafta da son dönemde moda olan tulum şortlardan giymiş oyuncu. Ayağındaki bilekten bağlamalı sandaletleri ile de çok uyumlu olmuş… Saçlarını da açıkta bırakması, doğal bir hava vermiş…

Sen Çal Kapımı Eda'nın değil, Hande Erçel'in tarzına bir bakın 11

Her fırsatta yanına koştuğu yeğeni Aylin Mavi ile bir buluşmasında da yine spor ama şık bir görüntüde. Belini açıkta bırakan bir bistüyer ve yine siyah renkli mini eteğiyle de çok şık.

Sen Çal Kapımı Eda'nın değil, Hande Erçel'in tarzına bir bakın 12

Hande Erçel’in son paylaşımı ise oldukça spor bir seçim olmuş. Oyuncu bir jean ve kısa kollu bir tişört giyerek pantolonunun içine koymuş. Hande Erçel’in ayağında yine beyaz spor ayakkabıları var ama tarzına en son ve vurucu etkiyi şapkasıyla yapmış…

Havaların serinlemesiyle birlikte yün şapkalar da dönmeye başladı. Sarı ponponlu şapkasıyla poz veren oyuncunun tarzı beğeni topluyor. Elinde bereket sembolü narlar ve köpekleriyle poz veren oyuncu “Sev, yaşa, şükret” diyerek güzel dileklerini de sunuyor…

Sen Çal Kapımı Eda'nın değil, Hande Erçel'in tarzına bir bakın 13