Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola kekleme bizi! Masumlar Apartmanı setinin kamera arkasına bak, önüne bak!

Ezgi Mola kekleme bizi! Masumlar Apartmanı setinin kamera arkasına bak, önüne bak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezona girdiği günden beri gündemden düşmüyor! Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hikayelerden derlediği Madalyonun İçi kitabından alınan yaşanmış hikaye, izleyenleri her hafta ekran başına kilitliyor. Senaryonun akıcılığı, oyuncuların başarılı performansları, her hafta yeni bölümü izleyicinin merak içinde bekleyişini sağlıyor.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah gibi genç isimlerin başarılı oyunculukları, dizinin hikayesinin yanı sıra herkesin takdir ettiği bir başka durum. Özellikle 8 yıl ara verdikten sonra yeniden dizilere dönen Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye karakteri, artık herkesin kalbinde özel bir yer edindi.

Safiye’nin ailesi ve özellikle annesi tarafından kendisine yaşatılan ağır baskılar sonucunda maruz kaldığı travmatik durumlar, onun tüm hayatını alt üst etmiş. Obsesif Kompülsif bir kişilik haline dönüşen Safiye, her şeyi pis olarak görüyor ve defalarca yıkıyor.

İlk bölümde domatesleri sabunlayıp defalarca yıkaması, izleyenlerin de sinirlerini alt üst etmiş, hatta bu duruma trajikomik yorumlar yapılmıştı sosyal medyada. Domates görünce sabunlamak isteyenler, artık domates yemek istemeyenler, izlerken gerilenler mesajlarıyla sosyal medyada, bu ilginç karakteri sürekli andı ve anmaya da devam ediyor.

Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye, ilerleyen bölümlerde saatlerce ıspanak yıkamasından sonra, nohutları tek tek defalarca yıkamasıyla da yine herkesi ekran başında germeye devam etti. Acınacak bir halde olan Safiye’ni bu halleri, kimi zaman günlük hayatta da esprili durumlara neden oluyor.

Ezgi Mola kekleme bizi! Masumlar Apartmanı setinin kamera arkasına bak, önüne bak! 10

Ezgi Mola bile evini temizlerken “Rolüme çalışıyorumdur” diyerek durumu hafiften tiye almakta. Ancak tabii kamera önünde eli sudan çıkmayan Ezgi Mola, günlük hayatında öyle bir insan değil.

Ne kadar titiz olduğunu sosyal medya hesabını takip edenler biliyor. Temizlikten ödün vermiyor ama Safiye gibi hastalık derecesinde değil. Evinde 3 köpekle yaşayan Ezgi Mola, haliyle biraz daha özenli davranmak durumunda kalıyor.

Kamera açıldığı anda elini suya sokup titizlik abidesi olan Ezgi Mola’nın kamera arkasında dizinin setindeki hali ise gülümsetti.

Zira set arasında senaryo çalışan oyuncunun kucağındaki kediyi sevdiği anların pozunu gören kahkahayı basıyor. Zira oyuncu bir kaç dakika sonra kamera önüne geçip şakır şakır akan suyun altında sabunla her şeyi temizlemeye çalışırken, kamera arkasında ise bir kediyle haşır neşir halde.

Bu da gerçek hayat ve dizinin ironik bir hali işte… Ezgi Mola’nın Safiye kıyafetiyle kucağındaki kediyi görünce, bunları düşünmemek de zor. Biraz sonra Safiye olarak kamera karşısına geçecek oyuncu, sevimli sokak kedisiyle hayli samimi pozlar veriyor…

Ezgi Mola kekleme bizi! Masumlar Apartmanı setinin kamera arkasına bak, önüne bak! 11

Ezgi Mola kekleme bizi! Masumlar Apartmanı setinin kamera arkasına bak, önüne bak! 12

Ezgi Mola kekleme bizi! Masumlar Apartmanı setinin kamera arkasına bak, önüne bak! 13