Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ yeni ve iddialı bir diziyle dönüyor ama bir ayrıntı var!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni ve iddialı bir diziyle dönüyor ama bir ayrıntı var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarpışma dizisinin ardından ekranlarda yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, onu merakla bir dizide rol alması için bekliyordu. O haber geldi ancak Tatlıtuğ’un yeni dizisi televizyon ekranında değil dijital ortamda yayınlanacak. Son dönemde pek çok ünlü oyuncu gibi Kıvanç Tatlıtuğ da hem daha az risksiz, hem daha cesur senaryoların olduğu ve en çok dikkat çeken dijital platform olan Netflix’te yayınlanacak bir diziyi tercih etti.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarından bazılarının bu diziyi izlemek için Netflix üyesi olmasalar bile bundan sonra olacakları aşikar. Zira oyuncunun ciddi fanları bulunuyor. Üstelik her yapımda bambaşka karakterlerle başarılı bir oyunculuk sergileyen Kıvanç Tatlıtuğ, iddialı bir yapımla daha izleyicisi ile buluşacak.

Dizinin yönetmenliğini yapacak olan isim de son dönemin başarılı yönetmenlerinden Tolga Karaçelik. Bir Denizaltı Hikayesi ismini taşıyan dizinin çalışmaları sürüyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, diziyle ilgili verdiği kulis bilgisinde aksiyon-macera türü bir dizi olacağını da belirtmekte.

Yazar kadrosu ise hayli sağlam. Bir değil tam 4 isim  birden yazacak senaryoyu. Jason George önderliğindeki senaryo ekibinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı yer alıyor.

Dizide rol alacak diğer isimler ve Tatlıtuğ’un partnerinin kim olacağı da bir başka merak edilen konu…

İşte Birsen Altuntaş’ın paylaşımı: