Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı ikinci sezon ilk bölümünde neler olacak? İşte ilk bölümün konusu!

Sen Çal Kapımı ikinci sezon ilk bölümünde neler olacak? İşte ilk bölümün konusu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara geri dönen Sen Çal Kapımı, 9 Haziran akşamı yeni sezon ilk bölümüyle Fox TV ekranında olacak. Dizinin hayranları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in canlandırdığı Eda ve Serkan’ın yeni maceralarını izlemek için yeni bölümü iple çekiyor.

Yeni sezonda işler çok değişecek. Eda ve Serkan’ın beş yıl sonrasını izleyeceğiz. Yeni bölümlerde izleyicileri pek çok sürpriz bekliyor.

Peki yeni bölümde neler olacak?

Serkan ve Eda, Serkan’ın kanser tedavisi sırasında zor günler yaşarlar. Zaten hastalık takıntısı olan Serkan, hastalığı atlattıktan sonra bambaşka bir insana dönüşür. Bağlanma korkusu gelişir, asla bir çocuk istemediğini söyler. Evlilik tarihini sürekli erteler ve kendini işe verir. Eda’yla araları giderek açılır, sonunda ayrılırlar. Yıllar sonra karşılaştıklarında ikisini de bir sürpriz beklemektedir.

Bu arada Sen Çal Kapımı, ekranlara çok iddialı bir şekilde gelen Cam Tavanlar dizisiyle aynı güne kondu. Başrollerini Kubilay Aka ve Bensu Soral’ın paylaştığı Cam Tavanlar dizisini de büyük bir heyecanla bekleyen izleyici bu karar karşısında çıldırdı. Yeni dizi Show TV’de yayınlanacak.

Dolayısıyla izleyiciler 9 Haziran Çarşamba akşamı önemli bir karar vermek zorunda kalacak. Bakalım izleyici hangi diziyi tercih edecek?