Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı İspanya’da izlenme rekoru kırdı!

Sen Çal Kapımı İspanya’da izlenme rekoru kırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı finale adım adım yaklaşıyor. Çekimleri sona eren dizinin final bölümü çok yakında yayınlanacak. Bu arada dizi yurt dışında yeni bir rekora imza attı.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı, Türkiye’de hem reytinglerde hem de sosyal medya paylaşımlarında liderliği hiç kimseye bırakmıyor. Dizi, son bölümüyle yine sosyal medyada 1 milyondan fazla paylaşım almıştı.

Sen Çal Kapımı İspanya'da izlenme rekoru kırdı! 1

Sen Çal Kapımı Güney Amerika’dan Avrupa’ya birçok yabancı ülkede de yayınlanıyor. Yayınlanmaya devam ettiği kanallardan biri de İspanyol Divinity. Dizi, kanalda yayınlanan son bölümüyle bir rekora imza attı. Son bölümü 460.000 izleyiciye ulaşırken Share’de yüzde 4,9’a ulaştı.

Böylece Sen Çal Kapımı kanalın en çok izlenen programı oldu. Kanalın daha önce yayınladığı bir başka Türk dizisi Erkenci Kuş da 427.000 izleyiciye ulaşarak rekor kırmıştı.

Sen Çal Kapımı’nın 49. bölümü bu hafta yayınlandı. Son bölümde Eda’nın hamile olduğunu gören izleyiciler bu gelişmeden dolayı çok mutlu oldu. Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nın önümüzdeki hafta 50. bölümü yayınlanacak.