Ana sayfa Dizi Haberleri Görünen o ki Can Yaman artık Türkiye’ye dönmeyecek!

Görünen o ki Can Yaman artık Türkiye’ye dönmeyecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de başrolünde yer aldığı Erkenci Kuş dizisiyle hayatının dönüm noktasını yaşayan Can Yaman’ı o günden bu yana tutabilen yok. Ardından çektiği diziler Erkenci Kuş kadar tutulmasa da Can Yaman, İtalya’da gördüğü büyük ilgi üzerine bu ülkeye yerleşti ve belki de hayatının kararını verdi.

Can Yaman İtalya’ya yerleşeli uzun bir zaman oldu. İtalya’da çekilecek Sandokan adlı dizi için Türkiye’den ayrılan Can Yaman, söz konusu dizinin çekimleri bir türlü başlayamasa da bugüne kadar ülkede birçok projeye imza attı.

Yakışıklı oyuncunun başrolünde yer almak üzere İtalya’ya gittiği Sandokan dizisinin çekimleri ertelendi. Geçtiğimiz günlerde dizinin çekimlerinin önümüzdeki yıl başlayacağı duyuruldu. Ancak hayranlarının üzüntüsü kısa sürdü.

Görünen o ki Can Yaman artık Türkiye'ye dönmeyecek! 16

Zira Yaman’ın eylül ayının sonunda Roma ve Palermo’da RTI ve Lux Vide tarafından çekilecek olan yeni dizi projesi Violet Like the Sea’de ünlü İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi’yle başrol oynayacağı duyuruldu. Dizinin çekimleri eylül ayı sonunda başlayacak.

Bu arada Sandokan dizisinden yeni bir haber daha geldi. Bu habere göre Sandokan dizinin yanı sıra müzikal ve video oyunu haline de getirilecek. Bu durum, Can Yaman’ın bu uzun soluklu bu proje için en az beş yıl daha Sandokan’da çalışacağı anlamına geliyor. Dolayısıyla belki de Can Yaman bir daha Türkiye’ye yıllar sonra dönecek, belki de artık tamamen İtalya’da yaşayacak.

Sandokan İtalyan yazar Emilio Salgari tarafından kurgulanan 19. yüzyıldan kalma hayali bir korsan. Maceraları ilk olarak 1883 yılında İtalya’da yayınlandı. Toplam 11 romanda Sandokan korsan olarak kahramanlaşarak sömürgecilere karşı ayaklanmalara öncülük eder.