Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz ve Burcu Biricik, Kırmızı Oda’da doping etkisi yapacak!

Aslıhan Gürbüz ve Burcu Biricik, Kırmızı Oda’da doping etkisi yapacak!

tarafından ker_def

tv8 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisi, 1 Ocak akşamı da ekrandaki yerini alacak. Ocak ayı ile birlikte televizyon kanallarının dizilerine 2-3 hafta ara verme durumu bu yıl çok az yapıda yaşanacak. Kırımız Oda’nın 18. bölümünün yayınlanacağı zaten duyurulmuştu.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide hem kadrodaki diğer isimler hem de konuk olarak gelen ünlüler bir hayli etkili performans sergiliyor. Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı’nın kadrosunda yer aldığı dizinin son döneminde 3 önemli konuk oyuncu bulunuyor.

Sema Keçik, Selvi karakterinin hikayesiyle 18. bölümde de ekranda olacak. Bir süredir Boncuk karakteri ile diziye katılan Burcu Biricik de yine etkili performansı ile hayranlarını yine mest edecek. Aynı şekilde Aslıhan Gürbüz de Kumru karakterini canlandırmak için 3 yılın ardından sete dönüş yapmıştı.

Aslıhan Gürbüz’ün de heyecan fırtınasını artıracağı Kumru karakteri ile Kırmızı Oda daha da renklendi. Reytingleri ile de her hafta birincilikler elde eden dizi, yeni yılın ilk gününde de aynı performansı sürdürmeyi hedefliyor.

Peki 18.bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: ‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde; Selvi (Sema Keçik), geçmişiyle hesaplaşıp yepyeni bir hayatın kapısını sonuna kadar açar. Boncuk’un (Burcu Biricik) gördüğü halüsinasyonlar azalmaya başlayınca Doktor Hanım’la daha sıkı bir bağ kurar ve doğduğu evde yaşadığı felaketi ve Can’la kurduğu arkadaşlığı anlatır.

Birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı travmatik deneyimin Kumru’yu (Aslıhan Gürbüz) intikam almaya zorlaması Doktor Hanım endişelendirir. Gittikçe daha kötü bir ruh haline bürünen Doktor Ayşe kritik kararını Doktor Hanım’la paylaşır.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, on sekizinci bölümü ile 1 Ocak Cuma akşamı TV8’de olacak.