Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ve Hande Erçel, finalist oldular, New York’un ünlü meydanına fotoğrafları konuldu!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, finalist oldular, New York’un ünlü meydanına fotoğrafları konuldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti Kerem Bürsin ve Hande Erçel. İki ünlü oyuncunun ilişki yaşamaya başlaması ile birlikte magazin basınının da gündeminden düşmedikleri bir süreç yaşanmıştı.

Dizinin final yapmasından bir süre sonra ayrılmalarına karşın, her iki isim de uzun zaman birlikte anıldılar. Son dönemde yeniden barıştıkları şeklinde kimi haberler ortada dolaşsa da Hande Erçel, ilk ağızdan bu söylentiyi yalanladı.

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisi, dünya çapında çok özel başarıların da sahibi oldu! 80’den fazla ülkede yayınlanan diziyle birlikte Erçel ve Bürsin’e uluslararası arenada gösterilen ilgi de arttı. İspanya’ya yaptığı ziyaretlerle adından söz ettiren Kerem Bürsin’in, ilerleyen dönemde ülkede bazı projelerde yer alması da söz konusu.

İki oyuncunun çok sevilen dizileri Sen Çal Kapımı, dünyanın farklı ülkelerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel’e pek çok ödül de getirdi. Son dönemde ise bir başka ödül için aday oldukları ortaya çıktı! Üstelik ABD’nin New York şehrinin en ünlü meydanı olan Times Square’in billboardlarında.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, finalist oldular, New York'un ünlü meydanına fotoğrafları konuldu! 8

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in fotoğrafları, meydandaki reklam panosunda yayınlanmaya devam ediliyor! The Netizen Report tarafından düzenlenmekte olan ‘Yılın Asyalı Ünlüsü’ oylamasında son 20 finalist arasında yer almakta iki oyuncu da!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, finalist oldular, New York'un ünlü meydanına fotoğrafları konuldu! 9

Erçel ve Bürsin’in hayranlarını çok heyecanlandıran bu anketle ilgili oylama sürerken, finalist olan 20 adayla birlikte, dünyanın en ünlü meydanında fotoğraflarının yer alması da ayrı bir heyecan yaşatmakta! Oylamanın sonucu ise merakla bekleniyor…