Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin yurt dışı başarısı Yağmur Tanrısevsin’e büyük moral oldu!

Kalp Yarası dizisinin yurt dışı başarısı Yağmur Tanrısevsin’e büyük moral oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, 1990 yılında dünyaya geldi ve 2012 yılından bu yana da oyuncu olarak projelerde yer alıyor.

Pis Yedili isimli dizideki Müge karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Güneşi Beklerken dizisindeki Melis karakteri ile akıllara yazıldı. Farklı projeler ile deneyimler elde eden oyuncu, son dizisi Kalp Yarası ile de milyonlarca izleyicinin kalbine girmeyi başardı.

Antakya’da çekimleri yapılan dizi toplam 32 bölüm sürdü. Bu diziden sonra çekimlerin yapıldığı bölgede yaşanan deprem felaketi sonucu birçok yapının yıkılmış olduğu gerçeğini de hatırlatmakta fayda var.

Yağmur Tanrısevsin, bir süredir ekranlarda olmadığı için hayranları yeni projelerini heyecanla bekliyor. Ünlü oyuncunun, yurt dışındaki hayranlarını da hızla artıyor.

İstanbul’da zaman zaman sokakta özellikle de yabancı hayranlarından büyük ilgi görmekte olan Yağmur Tanrısevsin, bunun nedenini şöyle açıkladı: “Kalp Yarası yurt dışında çok izleniyor. Çok güzel dönüşler alıyoruz. İspanya’da şu anda yayınlanıyor. Reytinglerde çok güzel gidiyor, çok mutluyuz.”

Dizi ile ilgili yurt dışındaki izleyicilerden çok güzel mesajlar aldığı için memnun olduğunu dile getiren oyuncu, yeniden ekrana dönmek için de heyecanla bekliyor.

Yeni sezon öncesi gelen teklifleri değerlendirdiğini anlatan oyuncu, “Şu anda gelen projeler için görüşüyoruz, daha netleşmedi” diyerek de henüz anlaştığı bir iş olmadığını sözlerine ekledi.