Ana sayfa Dizi Haberleri Ayşe ve Ferit’in aşkı İspanya’yı sallıyor! Kalp Yarası dizisi büyük deprem sonrası gerçek bir kalp yarasına dönüştü!

Ayşe ve Ferit’in aşkı İspanya’yı sallıyor! Kalp Yarası dizisi büyük deprem sonrası gerçek bir kalp yarasına dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve izleyicileri güçlü aşk hikayesi ile derinden sarsan Kalp Yarası dizisi, İspanya’da da yayınlanmaya başlandı. 1 sezon ekranda kalan dizi 28 Haziran 2021 tarihinde başladı ve 21 Şubat 2022’de ise izleyicilerine veda etti. Toplam 32 bölüm olarak ekranda kalan dizinin başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisi yer aldı.

Kalp Yarası dizisi Türkiye’de izleyicileri derinden etkileyen projelerden birisiydi. Ancak bir de bunun üzerine 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin üst üste gelmesi, dizinin çekimlerinin yapıldığı Antakya’nın da bu depremlerden çok ağır şekilde etkilenmesi, Kalp Yarası projesi daha da duygusal bir noktaya taşıdı.

Dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanların birçoğu yıkıldı, artık geriye sadece dizideki anı dolu sahneler kaldı. Ferit ve Ayşe’nin hikayesinin Antakya’daki aşk dolu anları şimdi artık hüzünle kaplı. Ancak Kalp Yarası dizisinin İspanya’da izleyicilerden büyük ilgi görmesi de kaderin garip bir cilvesi olarak dikkatleri çekiyor.

İspanya’nın Nova isimli televizyon kanalında yayınlanan Türk dizilerinin arasına Kalp Yarası da eklenmiş oldu. Dizi daha ilk bölümünden izleyicilerin ilgisini çekti ve Türkiye’de olduğu gibi yürekten yakaladı.

Deprem öncesinde Antakya bölgesinin güzelliğini ortaya koyan son projelerden birisinin Kalp Yarası olması da diziyi daha da anlamlı bir noktaya taşıyor.

Süreç Film imzasını taşıyan Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da farklı ülkelerde yayınlanan Kalp Yarası, Brezilya’nın ardından İspanya’da da yine reytingleri alt üst etmeyi başardı. İspanya’da Corazon Herido ismiyle yayınlanan dizinin sosyal medyada da İspanyolları çok etkilediklerine yönelik birçok mesaj bulabilirsiniz.

Ayşe ve Ferit'in aşkı İspanya'yı sallıyor! Kalp Yarası dizisi büyük deprem sonrası gerçek bir kalp yarasına dönüştü! 7

Kalp Yarası’nın ismi gibi geride kalp yaraları bırakan bir depremin ardından dizinin elde ettiği bu başarı buruk bir sevinç olarak yüreklerde kaldı.

Şenay Gürler, Mahir Günşıray ve Merve Çağıran gibi önemli oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizinin yurt dışı satışlarının da devam ettiği ortaya çıktı. En son Sırbistan’a da satılan Kalp Yarası dizisinin başarısı artıyor ama geride dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanlar ise harabe halinde duruyor.