Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’ndan sonra Kraliçe dizisi Gökhan Alkan’ın karşısına yeni fırsatlar çıkardı!

Kalp Yarası’ndan sonra Kraliçe dizisi Gökhan Alkan’ın karşısına yeni fırsatlar çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Şimdilerde deprem felaketi ile yüzleşen ve büyük bölümü yıkılan Antakya’da çekilen Kalp Yarası dizisi bir döneme damgasını vurmuştu. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi de başrolde yer almış ve hikayesi güçlü olan bu proje milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazanmıştı.

Gökhan Alkan, o dönemde yaptığı bir açıklamasında, “Benim inandığım şey tam olarak şu; biz ne istersek değil, neysek o çıkar karşımıza. O yüzden biz doğru olursak, Allah da karşımıza en doğrusunu çıkartır” diye konuşmuştu. İlişkiler üzerine bu sözü söyleyen oyuncunun düşünce felsefesini yansıtması bakımından bu söz oldukça değerli.

Gökhan Alkan, magazinde görünmeyi pek sevmeyen ve işleri ile konuşulmak isteyen birisi. İnandığı yeni bir proje ile yeniden ekrana çıkmak, oyuncuya çok iyi geldi. Hem de basketbol oynayan bir karakteri canlandırmak, zaten bu spora büyük ilgisi bulunan Gökhan Alkan için ayrı bir sevinç kaynağı oldu.

Kalp Yarası'ndan sonra Kraliçe dizisi Gökhan Alkan'ın karşısına yeni fırsatlar çıkardı! 8

Basketbol konusunda özel dersler alarak kendisini geliştiren oyuncu, sabahlara kadar izlediği NBA maçlarını hatırlatan bir isim. Basketbolu sevse de diziye kadar oynama yönünde bir çabası olmayan Gökhan Alkan, bu konuda kendisini geliştirmiş olmasını bir kazanım olarak görüyor. Sabahlara kadar basketbol çalışan ve rolüne çok iyi hazırlanan oyuncu, bunu sahneleriyle de herkese gösteriyor.

Dizideki Ateş karakterini severek kabul ettiğini anlatan Gökhan Alkan, “Türkiye’nin en büyük kanalında bu dizi ile seyirci ile buluşmak ayrı bir keyif. Ateş karakterini çok sevdim. Hayat enerjisi ve çalışmayı çok sevmesi hoşuma gidiyor” açıklamasında bulundu.

Gökhan Alkan, yer aldığı projelerde partnerleriyle de çok konuşulan bir isim. Kalp Yarası dizisinde Yağmur Tanrısevsin ile izleyicileri etkileyen bir süreç yaşanmıştı.

Kalp Yarası'ndan sonra Kraliçe dizisi Gökhan Alkan'ın karşısına yeni fırsatlar çıkardı! 9

Şimdi de bu durum Kraliçe dizisinde Burcu Özberk ile yaşanıyor. Gökhan Alkan ile Burcu Özberk ikilisini dizi hayranları da beğendi ve sosyal medyada çok konuşuluyorlar.

Gökhan Alkan, partneri Burcu Özberk için de şu güzel ifadeleri kullandı: “Onun için ne desem az! Harika bir insan ve harika bir partner. Çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Onun ismini görünce sete koşa koşa giderim.”

Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere iki başrol oyuncusu kısa sürede birbirlerine uyum sağladı ve sette bir arada olmaktan da memnunlar.

Diziyle ilgili en önemli sorun ise reytinglerin düşük gelmeye devam etmesi. Hikayesi güçlü olsa da, bir dönem ABD’de çok sevilen Queen Sugar dizisinin uyarlaması olsa da ekran başındaki izleyicilerin projeye henüz yeterince destek olmadığını da söylemek gerekiyor.