Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinden sonra çok akıllı ve stratejik bir adım attı!

Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinden sonra çok akıllı ve stratejik bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası isimli atv dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteri ile gönüllere bir kez daha gürde. 32 bölüm yayınlanan dizi 2022 yılının Şubat ayında izleyicilerine veda etti. O tarihten bu yana oyuncu yeni bir proje ile setlerde yer almadı.

Hayranlarının neler yaptığını merak ettiği oyuncu, kendisini tekrar etmemek ve yeni teknikler öğrenmek için eğitim faaliyetlerine başladı. Londra’ya giderek çeşitli eğitimlerden geçen Yağmur Tanrısevsin, kendisini geliştirme konusunda iyi bir fırsat yarattı.

Bu stratejik tercihi ile kendisine yatırım yapan, yeni teknikler öğrenen ve yeni projeler öncesinde büyük bir motivasyon yüklenen oyuncu, yeni şeyler öğrenmeyi çok seven birisi olduğunu açıkladı.

Londra’daki eğitim sürecinin kendisi için çok iyi olduğunu anlatan Yağmur Tanrısevsin, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Müzikalde yer alan oyuncular ile tanıştım, yeni arkadaşlarım oldu, daha farklı teknikler öğrendim. Fırsat buldukça sürekli olarak gitmek istiyorum, çünkü eğitimin sınırı yok. Her zaman kendimi geliştirmek istiyorum.”

Yeni projeler öncesinde hayattan beslenmeyi sevdiğini dile getiren oyuncu, eğitimin önemine de vurgu yaptı.

Yağmur Tanrısevsin, “Eğitim olarak farklı şeyler öğrenmek bana iyi hissettiyor. Bir süre sonra kendini tekrar ediyorsun. Proje yaptıktan sonra ara verip, beslenip yeni bir enerji ile başlamak beni mutlu ediyor. Benim her zaman tercih ettiğim bir şey” diye konuştut.

Berk Atan ile birlikte başrolünde yer aldığı romantik komedi filmi olan Üçüncü Gün’den de bahseden oyuncu, bu filmin yakın zamanda bir dijital platformda yayınlanacığını da duyurdu.

Oyuncu, “Şu an sinema filmim var, geçen sene çekmiştik. 3. Gün dijital platformda yakın zamanda yayınlanacak” diye konuştu.