Ana sayfa Dizi Haberleri Müjde… Özge Özpirinçci, Menajerimi Ara dizisine geliyor. Peki hangi bölümde?

Müjde… Özge Özpirinçci, Menajerimi Ara dizisine geliyor. Peki hangi bölümde?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara son olarak Kadın dizisi ile gelmiş ve dizinin yayınlandığı dönemde gündemden düşmemişti. Oyunculuğuyla izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bırakan Özge Özpirinçci, Bahar karakteri ile uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performans sergiledi.

Dizi, Şubat ayının başında veda etmişti. Fox TV’de ekrana gelen dizide 3 sezon boyunca ağırlıklı olarak Bahar karakterinin hayatını anlatıyordu ve Özge Özpirinçci de bu rolle büyük bir sorumluluk yüklenmiş ama altından başarıyla kalkmıştı.

Oyuncu, yoğun geçen dönemin ardından Pandemi ile birlikte bir süre İstanbul’da kaldı ve sonrasında da sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte çok sevdiği Marmaris Bozburun’da uzun bir tatil yaptı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a dönen Özge Özpirinçci’nin yeni sezonda bir dizide rol alıp almayacağı haberi merakla bekleniyor.

Yaz döneminde Şimdiki Aklım Olsaydı isimli Netflix’in yeni projesiyle ismi anılmıştı. Fakat dizinin akıbeti hakkında net bilgi yok.

Yine de izleyenlerini, hayranlarını mutlu edecek bir gelişme yaşandı. Uzun süreli olmasa da bir bölüm için Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’ya konuk oyuncu olarak geliyor. Her hafta başka bir ünlüyü konuk eden dizinin 8. bölümünde ekranda olacak.

Oyuncunun hayranlarını şimdiden heyecanlandıran gelişme ile birlikte Özpirinçci’nin nasıl bir hikayeyle dahil olacağı ise merak konusu.