Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı setinden ilk sürpriz paylaşım da geldi!

Sen Çal Kapımı setinden ilk sürpriz paylaşım da geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nisan ortasında sezon arası veren Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi, 9 Haziran’da yeniden ekranda olacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizi, geçtiğimiz yaz yayınlanmaya başlamış ve sezonda da devam etmişti.

Fox TV, dizinin reytingleri düşük olsa da yeni bir yaz dizisi ile risk almak yerine, sosyal medya etkileşimi de dünya çapında dikkat çekince, diziyi devam ettirme kararı aldı. Sırbistan, İtalya gibi ülkelerde de gösterime giren Sen Çal Kapımı için şimdi yeni bir dönem başlıyor!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in sezon arasında Maldivler’e birlikte tatile gitmeleri ve aşk yaşamaya başlamaları da dizinin hayranlarını ayrıca mutlu eden ve yeni sezonu daha bir heyecanla bekler hale getiren bir gelişme oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin sezon arasının ardından yeni sezon çekimleri başladı. Geçtiğimiz hafta oyuncular sette buluştular.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranları da sosyal medyadan gelecek fotoğraflar için merak kesildiler. Onlardan bir tanesini aşağıda görebilirsiniz.

Ekranlara geri dönen Sen Çal Kapımı, 9 Haziran akşamı yeni sezon ilk bölümüyle Fox TV ekranında olacak. Dizinin hayranları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in canlandırdığı Eda ve Serkan’ın yeni maceralarını izlemek için yeni bölümü iple çekiyor.

Yeni sezonda işler çok değişecek. Eda ve Serkan’ın beş yıl sonrasını izleyeceğiz. Yeni bölümlerde izleyicileri pek çok sürpriz bekliyor.

Dizinin oyuncusu Alican Aytekin’in paylaşımını Hande Erçel de repost etti. Anıl İlter’in de yer aldığı fotoğraf, yeni sezonun ilk pozlarından bir tanesi…

Sen Çal Kapımı setinden ilk sürpriz paylaşım da geldi! 7