Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndaki o sahneyi dikkatli izleyin çünkü, Farah Zeynep Abdullah’ın anneannesi var!

Masumlar Apartmanı’ndaki o sahneyi dikkatli izleyin çünkü, Farah Zeynep Abdullah’ın anneannesi var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah, çekimler sırasında özel bir an yaşadığı ve sosyal medya hesabından da hayranları ile paylaştı. Oyuncunun anneannesi Saadet Demiriz ile bir sahnede görüneceğini şimdiden not düşelim!

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veriyor. Ailesi İngiltere’de yaşayan Abdullah, İstanbul’da anneannesi ile yaşamakta.

Ancak yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle anneannesini korumak için arkadaşının evine yerleşti oyuncu. Dışarıda çalıştığı için riskli konumda olan Farah Zeynep Abdullah, sayılı zamanlarda ziyaret ediyor anneannesini.

Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da bu durumu takipçilerine de aktardı. Farah Zeynep Abdullah, dün dizinin setinden kısa bir video paylaştı.

Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneyi dikkatli izleyin çünkü, Farah Zeynep Abdullah'ın anneannesi var! 8

Videoda deniz kenarında bir kafede Birkan Sokullu ile çekime hazırlandıklarını gösterdi oyuncu. Sahne sırasında arka masada oturan kişinin ise anneannesi Saadet Demiriz olduğunu yaptığı paylaşımla da aktardı.

Oyuncu, bir yakınlarının da oturduğu masada anneannesine el sallarken, bir sonraki bölümde yayınlanacak olan o kafe sahnesinde güzel bir sürpriz olduğunu da duyurdu bu video ile.

Daha sonra da bir hatıra pozu vererek “Ne güzel anımız oldu” notunu düştü oyuncu…

Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneyi dikkatli izleyin çünkü, Farah Zeynep Abdullah'ın anneannesi var! 9