Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar setinden Bensu Soral paylaştı, usta oyuncunun imajı büyük dikkat çekti!

Cam Tavanlar setinden Bensu Soral paylaştı, usta oyuncunun imajı büyük dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun iddialı dizilerinden bir tanesi de Cam Tavanlar. İki başarılı ve yetenekli oyuncu Kubilay Aka ve Bensu Soral’ın başrolünde oynayacağı dizi merakla bekleniyor. Kubilay Aka, 4 sezondur Çukur’da Celasun karakteri ile büyük beğeni topladı.

Bensu Soral ise İçerde dizisiyle dikkat çekmiş ancak uzun süredir dizilerde oynamıyordu. İki ismi buluşturan dizi Cam Tavanlar’ın yayın tarihi de belli oldu!  Ojo Pictures’ın yeni dizisi Cam Tavanlar, 9 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

Bir süredir çekimlerine başlanılan dizinin tanıtımları ile birlikte izleyici de heyecanla bu yapımı beklemekte. İki başrol oyuncusunu birbirlerine çok yakıştıran hayranlar, şimdiden ekran uyumu konusunda tam not vermiş durumda!

Yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün üstlendiği dizinin senaryosunu ise Meriç Acemi yazıyor. Bu arada dizinin kadrosunda ayrıca Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar da yer almakta.

Bensu Soral, dizinin setinden instagram sayfasından bir fotoğraf paylaşımı yaptı. Yönetmen Fehmi Öztürk ve usta oyuncu Hatice Aslan ile poz verdi.

Bu pozla birlikte Hatice Aslan’ın dizideki imajı da ilk kez görülmüş oldu. En son Zümrüdüanka dizisinde oynayan usta ismi bu kez zengin ve çok şık bir kadın olarak göreceğimiz fotoğraftan da anlaşılmakta.

İşte Bensu Soral’ın o paylaşımı:

Cam Tavanlar setinden Bensu Soral paylaştı, usta oyuncunun imajı büyük dikkat çekti! 7