Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı ve Son Yaz dizileri için zor günler başlıyor!

Sen Çal Kapımı ve Son Yaz dizileri için zor günler başlıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonda dizileriyle izleyiciyi ekrana bağlayan kanallardan birisi de Fox TV oldu. Yapımlarıyla her gün başka bir diziyle izleyiciyi yakalamayı başaran Fox TV, aynı zamanda bir dizinin reytinglerinin düşmesi durumunda da hazırda başka bir diziyi bulundurmakta.

Haftanın 7 günü dizilerle dolu olan prime time kuşağını boş bırakmayan Fox TV, her ihtimale karşı hazırlıkları süren ya da çekimleri başlayan dizileri de yedekte tutuyor ve gerektiğinde birini bitirip diğerini yerine koyuyor.

Kanalın bu akıllı taktiği ile haftanın 7 günü ekran farklı yapımlarla doluyor ama bir taraftan da reytingleri düşen diziler için tehlike çanları da çalıyor! Zira yedekte bir bekleyen olunca, kanalın hızlı karar vermesi de kolaylaşıyor!

Şu sıralar Fox TV’nin bir tek Zümrüdüanka’nın gidişiyle Çarşamba günü dizisi yayınlanmıyor. Bu güne gelmesi muhtemel iki dizi var. Kadrosu yeniden toparlanan ve iddialı gelen Limon Yapım imzalı Savaşçı ile Gold Yapım’ın Masumiyet dizileri. Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un oynadığı Masumiyet dizisinin Çarşamba akşamları yayınlanması bekleniyor.

Ancak Savaşçı için de muamma bir durum söz konusu. Zira dizi, normalde Pazar günleri yayınlanıyordu. Yerine Kefaret dizisi geldi. Onun da reytingleri iyi. Yani kanalın bu diziden vazgeçme ihtimali de yok. Savaşçı’nın Çarşamba günleri ekrana gelme ihtimali var ama her durumda bir dizi açıkta kalacak yine!

İşte bu durum, kanalı ister istemez reytingleri düşük olan iki diziden birinden vazgeçerek yeni gelenleri yerine koyması anlamına da geliyor! Önümüzdeki süreçte durum nasıl olur izleyip göreceğiz ama Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı ve Cuma akşamları ekrana gelen Son Yaz dizisi, düşük reytingleri nedeniyle kapının ağzında duruyor!

Bakalım kanalın önümüzdeki dönemde kararı ne olacak?