Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’da reytingler düşünce senarist hemen yön değiştirdi!

Sen Çal Kapımı’da reytingler düşünce senarist hemen yön değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı’nın üzerinde final baskısı bulunuyor. Bunun nedeni ile Fox TV ekranında en düşük reytinglere sahip olan dizi olması… Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları sosyal medyada güçlü bir etkileşim sağlıyor ama bu reytinglere yansımıyor. 4’lü oranlarda, yani ortalama reytingler elde edebilen Sen Çal Kapımı için de final ihtimali her geçen gün artıyor.

Fox TV, tek boş günü olan Çarşamba’ya Masumiyet dizisini koydu. Yani yayına hazır şeklide bekleyen Savaşçı dizisi için şu anda boş bir gün yok. En düşük performansa sahip dizi olarak öne çıkan Sen Çal Kapımı, Savaşçı dizisinin varlığı nedeniyle baskı yaşıyor. Zira, yayından kaldırılması ihtimali var. Tabii ki şimdilik Fox TV’den bir karar çıkmadı. Ancak Savaşçı’nın 5. sezonu hazır beklediği için yakında bir dizinin ekrana veda etme ihtimali yüksek görünüyor.

Dizi reyting düşüklüğü sorunlarını yaşarken, final baskısı da artmışken, hikayede ise Selin karakterinin geri dönüşü ve Serkan ile evlilik kararı alması izleyicileri iyice çıldırtmıştı. Serkan ve Eda aşkını bekleyenler bir süredir Eda ile Deniz, Serkan ile Selin çiftlerine katlanmak durumunda kaldı.

Sen Çal Kapımı'da reytingler düşünce senarist hemen yön değiştirdi! 5

Ancak dizinin 32. bölümünden yayınlanan fragman bu durumun değişeceğine işaret ediyor. Reytingleri toparlamak için izleyicinin desteğine ihtiyaç duyan dizinin senaristleri anlaşılan Serkan ile Eda’yı yeniden bir araya getirecek.

20 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 32. bölümde Eda ve Serkan birbirine sarılırken, aynı zamanda Selin ile de Deniz öpüşmesi herkesi şaşkına uğrattı. Selin, aniden Deniz’i öptü ve bu anlar da yeni bir aşkın ortaya çıkışına işaret olarak algılandı.

Sen Çal Kapımı dizi hayranları Eda ve Serkan arasındaki güçlü bağın yeniden senaristler tarafından hatırlandığına 32. bölümde şahit olacak. Bakalım izleyicilerin beklentisi olan Eda ve Serkan aşkında ne tür gelişmeler yaşanacak? İşte 32.bölümden 2. fragman: