Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın son dizi kararı hayranlarını şoke etti!

Can Yaman’ın son dizi kararı hayranlarını şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, yaz ayında Özge Gürel ile birlikte Bay Yanlış isimli dizinin başrolünde yer aldı. Sonrasında ise dizi teklifleri Türkiye’den daha çok İtalya’dan geldi…

İtalya’da iyi bilinen Sandokan isimli dizinin yeniden çekimlerinin yapılacağı ve Can Yaman’ın da başrolde yer alacağı haberleri de büyük bir gururla duyuruldu. Can Yaman, bu proje için hazırlıklarını sürdürüyor. Ancak oyuncunun bir başka dizisinin daha olduğu ortaya çıktı.

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile birlikte bir İtalyan makarna markası için reklam filmi çeken Can Yaman, ayrıca yönetmenin yeni projesinde de rol almayı kabul etmişti. Can Yaman ile Ferzan Özpetek işbirliğindeki bu yeni dizinin ismi Cahil Periler olarak duyuruldu.

Can Yaman, hayranları İtalya’dan gelen üst üste dizi haberleri ile hem şaşırdı hem de gururlandı. Ancak oyuncu, Cahil Periler isimli diziden ayrılmak durumunda kaldı.

Can Yaman'ın son dizi kararı hayranlarını şoke etti! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Can Yaman, zamanlama sorunları yaşadığı için Cahil Periler isimli diziden çekilme kararı aldı. Yaman ve Özpetek, ileride bir başka projede görüşmek için sözleşti.

Bilindiği üzere Can Yaman, uzun süredir Ferzan Özpetek ile birlikte projeler yapmayı arzu ettiğini ifade ediyordu. İkili, reklam filminde buluşarak ilk kez birlikte çalıştı. Böylelikle Yaman’ın Özpetek ile birlikte çalışma hayali de gerçekleşmiş oldu.

İkilinin ileride yapacağı yeni projeler de merakla beklenecek.