Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’nın kahramanları Eda ve Serkan’ın aşkı İtalya’da roman oldu!

Sen Çal Kapımı’nın kahramanları Eda ve Serkan’ın aşkı İtalya’da roman oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Dünyanın neredeyse yarısı tarafından izlenen dizi yayınlandığı İtalya’da kitap oldu.

Fox TV’de yayınlandığı dönem ilk sezonunda reytinglerde çok kötü giderken ikinci sezonunda rekorlar kıran Sen Çal Kapımı tam anlamıyla bir pazarlama harikası. Türkiye’de ilk sezonunda yeterince ilgi görmeyen ancak dünyada çok beğenilen dizi stratejik bir kararla resmen dünya starına dönüştürüldü.

Sen Çal Kapımı dizisi bugüne kadar Güney Amerika’dan Avrupa ve Asya’ya kadar 85 ülkede izleyiciyle buluştu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin adını dünya starları arasına yazdırdı. Sen Çal Kapımı dizisi yayınlandığı İtalya’da bir kitap haline getirildi.

Sen Çal Kapımı’nın kahramanları Eda ve Serkan’ın aşkı İtalya’da roman oldu! 7

Dizinin çok sevilen iki kahramanı Eda ve Serkan’ın aşkı İtalya’daki bir yayınevi tarafından roman olarak basıldı. Love Is In The Air isimli kitap 18 Ocak’tan itibaren İtalya’daki tüm kitabevlerinde satışa çıkacak. Ayrıca e-kitap olarak da sunulacak.

Böylece Sen Çal Kapımı dizisi bir ilke imza atmış oldu. Dizinin İtalya’daki hayranları da bu haberle çılgına döndü. Kitabın satış rekoru kırması bekleniyor.

Dizi tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Dizi Latin televizyon dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan Latin Yıldızları Ödülleri’nde Sen Çal Kapımı En İyi Türk Dizisi seçildi. Emanet, Hercai, Doğduğun Ev Kaderindir, Son Yaz gibi dizilerin yarıştığı kategoride Sen Çal Kapımı oyların yüzde 32,1’ini almayı başardı.

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin için de çok büyük bir dönüm noktası oldu. İki oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından arka arkaya birçok yeni dizi teklifi aldı. Ancak her iki oyuncu da hala dinlenmeyi tercih ediyor.

Hande Erçel ise dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından Disney Plus için görüşüyor. Ağustos ayında Türk izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Disney Plus’un görüştüğü üç kadın oyuncudan biri de Hande Erçel.