Ana sayfa Sosyal Medya 2022 Cansu Dere’ye uğurlu geldi! Ünlü oyuncu yeni bir anlaşmaya imza attı!..

2022 Cansu Dere’ye uğurlu geldi! Ünlü oyuncu yeni bir anlaşmaya imza attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de ikinci sezonuyla ekrana gelmeye devam eden Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Asya’ rolüyle büyük beğeni toplayan Cansu Dere, yeni yılda yeni bir anlaşmaya imza attı.

Türkiye pazarına yeni giriş yapan Dermokozmetik markası Neostrata ünlü oyuncuyu marka yüzü olarak seçti. Neostrata ürünleri, 85 ülkenin ardından Türkiye pazarına giriş yaptı.

Ürünün lansmanında marka yüzü  olarak açıklanan ve cildine verdiği önemi her fırsatta belirten Cansu Dere, Neostrata gibi güvenilir ve köklü bir markayla bir araya gelmekten duyduğu heyecanı şu sözleriyle ifade etti:

“Neostrata’nın marka yüzü olduğum için çok mutluyum. Neostrata bilimsel bir yaklaşım ve öncü yenilikleri ile etkili cilt bakımı hayallerimizi gerçekleştirecek.

2022 Cansu Dere'ye uğurlu geldi! Ünlü oyuncu yeni bir anlaşmaya imza attı!.. 8

Neostrata’nın 40 yıllık köklü bir marka olması çok kıymetli, ben de Türkiye’de başlayan yeni yolculuğunu paylaşacağımız ve cilt yenilemede etkili ürünlerini kullanacağım için çok heyecanlıyım.”

Öte yandan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde, yılda sadece dört kez yayınlanan Magnet Quarterly Dergisi için objektif karşısına geçmiş ve Dünya Eskrim Şampiyonu Miles Chamley – Watson ile poz vermişti.

2022 Cansu Dere'ye uğurlu geldi! Ünlü oyuncu yeni bir anlaşmaya imza attı!.. 9

İkilinin pozları çok konuşuldu. Çiftin aşk yaşadığı iddiaları da magazin basınına bomba gibi düştü. Miles Chamley -Watson, uzun boyu ve dövme kaplı vücuduyla bir eskrim sporcusundan daha çok bir mankeni andırıyor. Eskrimin Süpermen’i olarak da anılan ünlü sporcu ile poz veren Cansu Dere nefesleri kesti.

Yılda dört kez yayınlanan ve her sayısında farklı bir temaya odaklanan Magnet Quarterly’nin yeni sayısının tema konusu ‘Kusursuzluk’ oldu. Birlikte objektif karşısına geçen Cansu Dere ile Miles Chamley-Watson kusursuzluğu sembolize ettiler.

Ünlü oyuncu Cansu Dere, bu haberlerle birlikte  2022’nin ilk günlerinde hem iş yaşamı hem de özel yaşantısıyla magazin gündeminin üst sıralarına yerleşti.