Ana sayfa Sosyal Medya Sen misin laf uyduran! Hande Erçel, aynen Kerem Bürsin’e iade etti!

Sen misin laf uyduran! Hande Erçel, aynen Kerem Bürsin’e iade etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizide oynadıkları Eda ve Serkan olarak birbirlerine çok yakıştırılıyorlar. Ekranın sevilen ikilisi, aynı zamanda kimi magazin haberlerinde aşk iddialarıyla da yer alıyorlar ama iyi arkadaş olduklarını her fırsatta gösteren paylaşımlarıyla bu konulara artık yanıt bile vermek istemiyorlar.

Dizinin kamera arkasından pek çok paylaşım yapan ikili, Cumartesi günleri dizinin yayınından önce de instagram’dan canlı yayınlarla hayranlarıyla buluşuyorlar.

Kerem Bürsin, sette Hande Erçel’e takılmadan da duramıyor. Bazen bir iddiaya girmeye zorluyor partnerini bazen de yaptığı esprili hareketlerle gülümsetiyor.

İkilinin instagram sayfalarından bu anlarını paylaşmaları da hayranlarını çok mutlu ediyor. Bir anda sosyal medyaya düşen bu atışmalar, takılmalar, diziyi izleyen hayranlarına keyifli anlar yaşatıyor.

Geçtiğimiz günlerde yine Hande Erçel’e takılan Kerem Bürsin, video çekerken ‘Amanım’ şeklinde bir söz kullandı. Böyle bir kelime olmadığını bildiğini belirterek bir not da düştü yayınladığı videoya.

Sen misin laf uyduran! Hande Erçel, aynen Kerem Bürsin'e iade etti! 8

Ancak bu sözü, sosyal medyada da bir anda yayıldı ve ikilinin hayranları tarafından da kullanılmaya başladı. Kerem Bürsin de bu sözü farklı paylaşımlarında kullanmaya devam ediyor. Erçel’in bir instagram paylaşımına da aynı sözü kullanarak ateş emojileri eklemişti.

Bu kez Bürsin’in bu lafını kullanan kişi Hande Erçel oldu! Erçel de partnerinin bu kelimesini beğenmiş olacak ki onun instagram’dan yaptığı paylaşıma ‘Amanım’ notunu düşerek bir de ateş emojileri ekledi…

Sen misin laf uyduran! Hande Erçel, aynen Kerem Bürsin'e iade etti! 9