Ana sayfa Dizi Haberleri İlginç ama gerçek! Yasak Elma ve Menajerimi Ara dizilerindeki o evi fark ettiniz mi? İkisi de aynı ev!

İlginç ama gerçek! Yasak Elma ve Menajerimi Ara dizilerindeki o evi fark ettiniz mi? İkisi de aynı ev!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın iki sevilen dizisi Yasak Elma ve Menajerimi Ara, farklı kanallarda ve günlerde yayınlanan iki dizi. Yasak Elma, Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana geliyor. Absürt hikayesi ile izleyicinin sevdiği bir yapım. Menajerimi Ara ise Star TV’nin Pazar akşamları ekrana gelen, ünlü isimlerin de konuk olmasıyla menajerler ve ünlüler arasında geçen eğlenceli olayları konu ediniyor.

İki diziyi izleyenlerin de bir süredir fark ettikleri bir durum söz konusu. Bazı izleyicilerin gözünden kaçmış olsa da aynı anda üstelik arka arkaya günlerde ekrana gelen bir dizide aynı mekanın kullanıldığı görülüyor.

Pek çok diziye mekan olan evler, izleyici tarafından da görülüyor. Örneğin, İstanbullu Gelin dizisinin çekildiği Beykoz Kundura Fabrikası platosu içinde bulunan o muhteşem konak, şimdilerde Akrep dizisinin ana mekanı.

Bu ve bunun gibi pek çok ev, yalı, konak, farklı dizilerin mekanları olarak ekrana geliyor. Ancak aynı evin aynı anda ekranda olan iki dizi tarafından kullanılması da bir başka ilginç durum oluşturuyor!

Pazar akşamı Menajerimi Ara dizisinde, Denizcan Aktaş’ın hayat verdiği Barış’ın evini, ertesi gün, Yasak Elma dizisinde Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in evi olarak görmek de fark edenleri gülümseten bir ayrıntı!

Aşağıdaki fotoğrafta Yasak Elma’dan bir sahne var. Evin salonu, geniş açıdan görünüyor. Mutfak, salona dahil. Koltuklar beyaz renkli.

İlginç ama gerçek! Yasak Elma ve Menajerimi Ara dizilerindeki o evi fark ettiniz mi? İkisi de aynı ev! 11

Yıldız ve Ender’in yer aldığı bu sahnede evle ilgili ayrıntılar da görülüyor.

İlginç ama gerçek! Yasak Elma ve Menajerimi Ara dizilerindeki o evi fark ettiniz mi? İkisi de aynı ev! 12

Aşağıdaki kareler ise Menajerimi Ara dizisinden. Denizcan Aktaş ve Dicle karakterini oynayan Ahsen Eroğlu görülüyor. Bu kez ev başka bir açıdan görünüyor. Yukarı çıkan merdivenlerin olduğu açı kullanılmış.

İlginç ama gerçek! Yasak Elma ve Menajerimi Ara dizilerindeki o evi fark ettiniz mi? İkisi de aynı ev! 13

Özellikle Menajerimi Ara dizisinde Barış’ın evinin bu açıdan kullanılması da Yasak Elma’daki evi biraz farklı gösterme çabası olabilir…

İlginç ama gerçek! Yasak Elma ve Menajerimi Ara dizilerindeki o evi fark ettiniz mi? İkisi de aynı ev! 14

Ancak ev aynı ev. Koltuklar da aynı koltuklar. Sadece Yasak Elma’da minderler kalkmış, arkadaki küçük konsola farklı objeler konulmuş, kapının yanındaki duvarda yer alan resim de kaldırılmış.

Aynı evi aynı anda yayınlanan iki dizide görmek de izleyici için ilginç bir durum yaşatıyor…

İlginç ama gerçek! Yasak Elma ve Menajerimi Ara dizilerindeki o evi fark ettiniz mi? İkisi de aynı ev! 15