Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde bir karakterin başına kötü şeyler gelecek!

Son Yaz dizisinde bir karakterin başına kötü şeyler gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde dikkat çeken karakterlerden birisi de Sezer Koç’un canlandırdığı Emen Yaman… Sinan Tuzcu’nun canlandırdığı Metin Yaman’ın eşi olan Emel hanım; dobra, komik, dominant, huysuz ve tatlı bir kadın. Göründüğü kadar güçlü bir karakter olmadığının altını çizen Sezer Koç, Emel Yaman hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Karakterin kırılgan olduğunu anlatan Koç, “Hayatı buradan elde etmeye alışmış bir kadın. Bildiğini söylemekten çekinmiyor. Ya da kavgasını vermekten çekinmiyor. Gerçekten çok samimi, içi, dışı bir karakter” diye konuştu.

Emel karakterinin başına bir şeyler gelecek ama Sezer Koç bu konuda bilgi vermek istemedi. Dizi hakkında tüyo vermemek için çabalayan oyuncu, “Hayat herkesin başına her şey gelir. Muhakkak Emel’in başına da bir şey gelecek, nasıl başa çıkacağını göreceğiz hep birlikte” açıklamasında bulundu.

Son Yaz dizisinde bir karakterin başına kötü şeyler gelecek! 7

Metin’in otellerdeki videolarını gördüğünü söyleyerek onu aldatmakla suçlayan Emel hayatında önemli değişimler yaşanacak. Bu değişimlerin neler olacağını ise önümüzdeki bölümlerde görebileceksiniz.

Sezer Koç bu noktada detay vermek istemedi. Çekimlerin pandemi döneminde Çeşme’de yapılmasının büyük bir şans olduğunu belirten oyuncu, “Burası inanılmaz güzel bir yer, hepimize de enerji olarak çok yüksek geliyor. Çok mutluyum, burada olduğum için” diye konuştu.

Ancak Son Yaz dizisinin yakın bir zaman sonra İstanbul’a taşınacağını ve hikayenin burada devam edeceğini de belirtelim.

Son Yaz dizi setinden görüntüleri ve röportajları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.