Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda; “Balıklar attıkları imzalara dikkat etmeli!” dedi

Şenay Devi haftalık burç yorumunda; “Balıklar attıkları imzalara dikkat etmeli!” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Balık burcu için şunları söyledi;

Sevgili Balıklar, bu hafta işle ilgili konularda ufak tefek aksaklıklar yaşayıp, zamanında vermediğiniz tepkilerden dolayı suçlanabilirsiniz. Sizlere tavsiyem, kendinize güven duygunuzu yükseltip tepkilerinizi zamanında vermeniz olacak. İş hayatınızda, hukuki konularda anlayıp dinlemeden güvene dayalı hiç bir şeye imza atmamaya gayret etmelisiniz. Atttığınız imzalar maddi ve hukuki anlamda zarar görüp, itibar kaybetmenize yol açabilir dikkatli olun!

Özel yaşamınızda ise ailenizin etkisi altında kalarak partnerinize karşı kırıcı bir tutumda bulunmamalısınız. Aile bireylerinizi ilişkinize karıştırdığınız sürece yaşanan karmaşadan zarar görmeye devam edeceğinizi unutmamalısınız.

Bekar Balıklar, bu hafta sizin için sürpriz beraberlikler söz konusu olabilir, bu konuda size kalbinizin sesini dinlemenizi tavsiye ediyorum.