Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Bekar Boğa burcuna hangi tavsiyede bulundu?

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Bekar Boğa burcuna hangi tavsiyede bulundu?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi, 18-24 Mart haftası burç yorumunda Boğa burcu için şunları söyledi;

Sevgili Boğalar, haftaya bastırlımış ve yoğun duygularınızın ruh hali içerisinde başlayabilirsiniz fakat ilerleyen günlerde pozitif gelişmeler ile kendinize geleceksiniz. Bu hafta finansal kazanç elde etmek için harekete geçip başarılı olabilir, size yardımcı olacak kişilerin desteği ile önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise ilişkiniz sizi zorlayacak, ilişkiden kaçmayı bırakıp gitmeyi düşünebilirsiniz ancak tam aksine ilişkinizi sahiplenmeli, hayatınızın merkezine aşkı alabilme cesaretini ortaya koyabilmelisiniz. Bekar Boğalar size tavsiyem, bu hafta anlık kararlar almamalı kısa süreli yakınlaşmalarla hevesli bir şekilde yeni bir ilişkiye  başlamamayı tercih etmelisiniz.