Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda; “Koç Burcu riskli yatırımlara dikkat etsin!” dedi

Şenay Devi haftalık burç yorumunda; “Koç Burcu riskli yatırımlara dikkat etsin!” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 25-31 Mart haftası burç yorumunda Koç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Koçlar, bu hafta finansal konular, miraslar ve alacaklar ile ilgili beklenmedik gelirler elde edip rahatlayabilirsiniz. Kendinizi tepeden tırnağa yenilemek, tutum ve alışkanlıklarınızı değiştirmek başarınızı arttıracak. İş ve özel hayatınızda bozulan ilişkilerinizi yeniden yapılandırmak elinizde, Merkür’den kaynaklı problemleri ve yolunda gitmeyen pek çok konu ile hafta ortasından itibaren mücadele etmeye başlayarak çözümleyebileceksiniz.

Size tavsiyem, hafta boyunca finansal konularda riskli işlerden uzaklaşmalısınız, yatırımlarınızı hayallere kapılmadan gerçekçi bir bakış açısı ile yapmalısınız. Özel hayatınızda ise bekar ve ilişkisi devam eden Koçlar başkalarının söylemlerini bir kenara bırakmalı, kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Yalnız Koçlar ise bu hafta sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalı.