Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda Kovaları uyardı; “Trafikte dikkatli olun!”

Şenay Devi haftalık burç yorumunda Kovaları uyardı; “Trafikte dikkatli olun!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, bu hafta yaptığınız pek çok hatayı fark edeceğiniz ve bunları telafi etmek için harekete geçeceğiniz etkiler söz konusu. Dargın olduğunuz yakın ve dostlarınızla barışabilir, uzattığınız zeytin dalının kabul görmesi ile mutlu olabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda her türlü yeni fikre odaklanarak kendinizi geliştirip çok daha üst seviyelere gelebilirsiniz.

Bu hafta dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise, resmi dairelerdeki insanlarla tartışmamaya özen göstermeniz olmalı. Araç sahibi Kovalar ise araçlarının her türlü kontrolünü yaptırdıklarından  emin olmalılar, arızalar veya trafik cezaları zor durumda kalmalarına neden olabilir.

Özel yaşamınızda ise partnerinize söz hakkı tanımalı ve onun fikirlerine önem verdiğinizi hissettirmelisiniz.