Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda “Sevgili Boğa burcu bu hafta yıldız gibi parlayacaksınız” dedi

Şenay Devi haftalık burç yorumunda “Sevgili Boğa burcu bu hafta yıldız gibi parlayacaksınız” dedi

tarafından sevda

Ünlü Astrolog Dr.Şenay Devi Youtube kanalında ki haftalık burç yorumlarında Boğa Burcunu değerlendirdi. Devi; Sevgili Boğalar bu hafta gökyüzünün sizlere mesajı; ‘Eğer güven varsa bir kalpte o kalpte sevgide bulunur, dürüstlükte’ şeklinde” dedi.

Hafta boyunca iş ve eğitim hayatınızda herşeyi akıllca yöneteceğiniz olumlu gelişmeler söz konusu diyen Şenay Devi, “Sevgili Boğalar, madden ve manen yükseliyorsunuz popülariteniz artıyor, bir yıldız gibi parlamaya başlıyorsunuz, güçlü insanlarla bir  araya gelebilir iş ve finansal konularda onlardan göreceğiniz destekle zamanı doğru değerlendirmenin olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz” dedi.

Şenay Devi sözlerinişöyle sürdürdü; “Boğa burcu, bu hafta  katılacağınız davet ve organizasyonlar da  size çok şey katacak özellikle aşk hayatınızda kalbinizin gerçek sahibi ile birleşecek olumlu enerjilerle karşı karşı karşıyasınız.  Ailevi konularda geçmiş ile ilgili meseleler karşınıza gelebilir bu konuda size tavsiyem, adaletli olun, duygusal davranmayın. Bu hafta ayrıca yaratıcılıkla ilgili konularda dikkat çekecek ve  birden fazla işi bir arada yapmayı başaracaksınız” dedi.