Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda uyardı; “Kova Burcu özel ilişkisinde neye dikkat etmeli?”

Şenay Devi haftalık burç yorumunda uyardı; “Kova Burcu özel ilişkisinde neye dikkat etmeli?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 25-31 Mart haftası burç yorumunda Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, bu hafta hukuki ve finansal konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu konularda hırsla hareket ederek zarar görmemenizi dikkatli olmanızı öneriyorum. Haftanın ilerleyen günlerinde yatırımlarınızı gerçekleştirmek için gerekli olan desteği de bulmanız mümkün görünüyor.

Özel yaşamınızda ise partnerinizle kendi içinizde çözeceğiniz konuların dışarıdan duyulmamasına dikkat etmelisiniz, gerekiyorsa bu konuda partnerinizi de uyarmalısınız.  Yakınlarınızla problemleriniz varsa eğer, bu hafta onları da çözüme kavuşturacaksınız.