Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi Mart ayında Başakları uyardı; “Riskli yatırımlar maddi kayıplara neden olabilir!”

Şenay Devi Mart ayında Başakları uyardı; “Riskli yatırımlar maddi kayıplara neden olabilir!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi Mart ayı burç yorumunda Başak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Başaklar, bu ay her konuda yapmanız gerekenleri yerine getirmeniz ihmal ettiğiniz konuları tamamlayıp yeni fırsatları karşılamanızı sağlayacak. Sürpriz maddi gelişmelere hazır olmalısınız. Maddi anlamda kuvvetlendiğiniz bu günlerde riskli yatırımlara yönelme eğiliminiz de artacak, bu konuda kontrollü olmanızı tavsiye ediyorum. Aksi taktirde maddi kayıp ve yasal sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

İlişkilerinizde ise dargınlık ve yanlış anlaşılmaların ortadan kalkması ile rahat nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda, duygularınız ile mantığınız arasında sıkışıp kalmamaya özen gösterin. Yalnız Başaklar, yeni tanıştığınız insanların yoğun ilgisi sizler için keyifli gelişmelerin habercisi olabilir.