Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisindeki o söz, kafaları çok fena karıştırdı! Geri mi dönüyor?

Çocuklar Duymasın dizisindeki o söz, kafaları çok fena karıştırdı! Geri mi dönüyor?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

2002 senesinden beri yayınlanan ve dizi tarihinin uzun soluklu yapımlarından bir tanesi olan ‘Çocuklar Duymasın’, eski aile yaşantısı ortamını kaybedip entrikalı senaryosuyla izleyicilerden tepki alsa da hakkındaki final dedikoduları yalanlanıyor ve dizi yoluna devam ediyor.

Dizide son haftalarda ‘Gece’ gizemi yaşanıyor. Meltem’i telefonla sürekli rahatsız eden Gece, geçen haftaki bölümde evlerine gelerek Meltem’in karşısına çıkmıştı. Bu bölümde de; Gece’nin iletişim halinde olduğu başka birilerinin olduğunu ve Gece’nin onlar için Meltem’i takip ettiğini anladık.

Çocuklar Duymasın dizisindeki o söz, kafaları çok fena karıştırdı! Geri mi dönüyor? 7

Meltem resmini polise göndereceğini söyleyince Gece de; “O resmi polise gönderirsen kızının, damadının, torununun hayatı  son bulur” diyerek tehdit etti.

Şuan dizide yer almayan Duygu karakterinin adının bu şekilde dizide geçmesi ise izleyiciye “acaba Duygu diziye geri mi dönecek” diye düşündürttü.

Hatırlanacağı üzere; Havuç karakteri de diziye saplantılı bir şekilde Haluk’un etrafında dolaşan Tutku varken geri dönmüştü ve Tutku başka bir kimlikte Havuç’un karşısına çıkmıştı.

Şimdi de, “Gece’nin varlığı Duygu’nun geri dönmesine vesile olacak mı?” diye merak eden izleyicilerin tahminleri doğru çıkacak mı bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.