Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den Mayıs 2019 aylık burç yorumları

Şenay Devi’den Mayıs 2019 aylık burç yorumları

tarafından ker_def

Şenay Devi, youtube kanalında Mayıs 2019 ayı için önemli yorumlarda bulundu. Devi, Mayıs ayının ilk 2 haftasında Mars ve Jüpiter arasında güçlü enerjilerle dikkat çektiğini anlattı.

Şenay Devi, “Bu yüzden her zaman olduğumuzdan daha fazla savaşçı bir ruhta bulabiliriz kendimizi. Her birimiz fikirlerimizi coşkuyla ifade edebiliriz. Ancak çok az kişi bunu hesapsızca ve gerçek duygularla yapacaktır” ifadesini kullandı.

Dünya ve ülkemizde sosyal, politik anlamda, yasalar, adalet, hukukun üstünlüğü, ifade özgürlüğü hakkında tartışmalar yapılabilir. Uzlaşmaya varmak ise zor görünüyor.

Şenay Devi, Mayıs ayı ile ilgili astrolojik yorumunda farklı konulara da değindi. Tüm detayları videodan izleyebilirsiniz.

Mayıs 2019 Gökyüzü Enerjileri
2019 Mayıs ayında gökyüzünde neler olacak?
Mayıs ayı gökyüzü bizlere ne söylüyor?

Mayıs 2019’un ilk iki haftası Mars ve Jüpiter’in arasındaki güçlü enerji dikkat çeken oldukça hareketli enerjiler hakim gökyüzünde.

Bu yüzden her zaman olduğumuzdan daha fazla savaşçı bir ruhta bulabiliriz kendimizi. Bu duygular ve enerjiler altında ideolojik ve sözlü olarak eylem yoluyla gerçekleşecektir savaşçı yönümüzün yansıması. Başka bir deyişle, her birimiz fikirlerimizi coşkuyla ilan edebiliriz, ancak çok az kişi bunu hesapsızca gerçek duygular ile yapacaktır.