Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 6. bölüm 2. fragmanında Agah’ın Nedim itirafı

Zalim İstanbul 6. bölüm 2. fragmanında Agah’ın Nedim itirafı

tarafından ker_def

Zalim İstanbul 6. bölümüyle 6 Mayıs pazartesi günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Zalim İstanbul 6. bölüm 2. fragmanında Agah, Nedim ile ilgili olan düşüncelerini itiraf ediyor! Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine etkili sahnelerle ekranda olacak. Agah, Seher’i kolundan tuttuğu gibi Nedim’in odasına sürükler. Cemre konusunda neden ısrar ettiğini anlatmaya çalışır. Nedim’in konuşması, yürümesi ev sonuç olarak mutluluğu Cemre’nin ellerindedir. Agah, bu durumu Seher’in de görmesini ister. Seher, Cemre’nin Nedim’e umut olduğunu görmesi onu sevindirir; fakat, Agah’ın söyledikleri onu şaşkın bırakır.

Cenk, Nedim ile olan geçmişi ifşa ettikten sonra içine kapanır. Onu sadece Cemre anlamaktadır. Herkesten kaçmaya çalışan Cenk’e destek elini uzatan Cemre yaptığının doğruluğunu sorgulamaya başlıyor.

Şeniz, bu zamana kadar sakladığı sırrın ortaya çıkmasından sonra yeni hamlelere girişiyor. Her şeyi anlatan ve müttefiki olarak gördüğü Cenk’e olan kızgınlığıyla ilk hamlesini Ceren üzerinden kuruyor. Hamileliğini öğrendiği Ceren’in ortalığı karıştırıp, dikkatleri kendi üzerine çekeceğini bilmektedir. Agah’ı duygusal yoldan tekrar yanına çekebilmek için bir hamle daha yapan Şeniz, sonuca ulaşıp, ulaşmayacağını kestiremez…

Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda
Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)