Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’nin haftalık burç yorumunda Akrep Burcuna uyarısı çok konuşulacak!..

Şenay Devi’nin haftalık burç yorumunda Akrep Burcuna uyarısı çok konuşulacak!..

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi, 18-24 Mart haftası burç yorumunda Akrep burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, hafta başından itibaren işlerinizi hızlandırmak ve daha fazla kazanmak için hırslı olacağınız enerjiler söz konusu ancak mevcut gezegensel pozisyonlar sizleri desteklemiyor bu sebeple yavaş ilerlemenizi öneririm, kesinlikle etik olmayan her hangi bir şeyden uzak durun! Bu enerji ile iş ve eğitim hayatınızda yeni fikirler edinip yeni umutlarla tıkanıklıkları ortadan kaldıracağınız gelişmeler söz konusu, sosyal durumunuz için pozitif enerjiler hayatınızı aydınlatırken yanlış ve yasa dışı işlere girmemeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Özel hayatınızdaise ikili ilişkinizde stres yaşayabilirsiniz, partneriniz ısrarla size karşı kalbinde olan sevginin bittiğini ifade ediyorsa gitmesine izin verin ve üzülmeyin, emin olun ki bitişler size güçlü başlangıçlar getirecek. Öğrenci Akreplere de tavsiyem, bu hafta son derece başarılı olacağınız enerjiler söz konusu iyi değerlendirmenizi öneririm.