Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel dizisinin reytinglerini görenler final ihtimalini akla getirdi!

Senden Daha Güzel dizisinin reytinglerini görenler final ihtimalini akla getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel dizisi izleyicilerle artık Cumartesi akşamları buluşuyor. Fox TV’nin salı günlerine Kusursuz Kiracı dizisini koymasının ardından, Senden Daha Güzel için Cumartesi günleri yayınlarına devam etme zorunluluğu ortaya çıktı.

Yaz döneminde izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği dizinin başrolünde Cemre Baysel ile Burak Çelik bulunuyor. İki genç oyuncunun güçlü uyumu ile ilgi gören Senden Daha Güzel dizisinin ne yazık ki, Eylül ayının başlaması ile birlikte çok güçlü rakiplerle karşı karşıya gelmesi işleri değiştirdi.

Senden Daha Güzel dizisinin 3 Eylül Cumartesi günü yayınlanan 12. bölümünde rakipleri Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizileriydi. Her iki dizinin de geçtiğimiz sezonlardan çok etkili bir izleyici kitlesi bulunuyor ve ekran ömürlerine geçen yılki izlenme oranlarının yarısını elde ederek başladılar. Yani her iki dizi de ilerleyen haftalarda çok daha iyi reytinglerle yollarına devam edecektir.

Ancak Senden Daha Güzel dizisine bu durum hiç yaramadı. Çünkü hem gün değiştiren hem de iki önemli dizinin karşısında varlık savaşı veren romantik komedi hikayesi ne yazık ki, reytingleri ile şaşkına çevirdi.

Senden Daha Güzel dizisinin reytinglerini görenler final ihtimalini akla getirdi! 7

Ortalamanın çok altında gerçekleşen reytingleri ile günü tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde sekizinci olarak bitiren dizi, AB grubunda ise altıncılık elde etti. Bu sonuçların önümüzdeki haftalarda diziye pek de yaramayacağı anlaşılıyor.

Gün değiştirmesinin yanı sıra son iki bölümde izleyicilerin senaryoya yönelik eleştirilerinin de artması dikkatlerden kaçmıyor.

İzleyiciler hem hikayede aksamalar yaşanması hem de Gönül Dağı ile Kardeşlerim dizilerinin başlamasının ardından reytingleri düşen Senden Daha Güzel’in çok uzun süre yayında kalmayacağını düşünüyor.

Dizinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı ve 10 Eylül Cumartesi güne elde edilecek sonuçlar çok önemli hale geldi.