Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel’in çifti Cemre Baysel ve Burak Çelik’in enerjisi şimdiden tuttu!

Senden Daha Güzel’in çifti Cemre Baysel ve Burak Çelik’in enerjisi şimdiden tuttu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu yaz ekrana getireceği yeni romantik komedisi Senden Daha Güzel’in çekimleri devam ediyor. Dizinin setinden gelen yeni fotoğraflar, başrol oyuncuları Cemre Baysel ve Burak Çelik’in şimdiden çok iyi bir partner olduğunu gösteriyor.

Fox TV’de yayınlanacak olan ve Gold Film imzalı Senden Daha Güzel’in başrollerinde, Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisiyle büyük beğeni toplayan Cemre Baysel ile yine genç kuşağın popüler isimlerinden Burak Çelik var. Baht Oyunu’yla büyük başarı yakalayan Cemre Baysel’in yeni dizisinin başarılı olup olmayacağı şimdiden merak ediliyor.

Dizinin setinden gelen yeni fotoğraflar şimdiden diziyi merak edenlerde büyük heyecan yaratmış durumda. Çünkü Cemre Baysel ve Burak Çelik’in uyumu fotoğraflara yansıyor. Bu da Senden Daha Güzel dizisinin şimdiden izleyiciyi içine çekmesini sağlıyor.

Senden Daha Güzel’in çifti Cemre Baysel ve Burak Çelik'in enerjisi şimdiden tuttu! 7

Cemre Baysel romantik komedilerdeki başarısı zaten biliniyor. Ancak partneri Burak Çelik için bu farklı bir deneyim olacak. Yakışıklı oyuncu ilk kez bir romantik komedide başrol oynayacak. Dizinin Baht Oyunu’ndaki başarıyı yakalaması bekleniyor.

Senden Daha Güzel’in güçlü bir yanı daha var, o da senaristi. Yeni dizinin senaryosunu, dünya çapında izlenme rekorları kıran ve Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in ününe ün katan Sen Çal Kapımı’ya imza atan Ayşe Kutlu Üner yazıyor. Yönetmenliğini ise Deniz Koloş üstleniyor. Hikayenin Antep’te başladığı ve bu nedenle çekimlerin de önce orada gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Cem Kurtoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu, Merve Şen, Bahar Süer, Yunus Eski, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Mehmet Cihan Ercan, Aziz Caner İnan ve Sena Çakır gibi isimler de yer almakta.