Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde beklenen oldu Hakkı Dayı veda etti!

Teşkilat dizisinde beklenen oldu Hakkı Dayı veda etti!

tarafından ker_def

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 8 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan kırk beşinci bölümüyle büyük ilgi gördü. Yeni bölümde önemli olaylar yaşandı. Yıldırım, Türk istihbaratının eline geçti… Halit, Yıldırım’la yüzleşti. Ekip, Yıldırım’ın telefon mesajlarının şifrelerini çözdü ve BARKAN projesine karşı düzenlenen planı bozmak için seferber oldu. Hakkı Dayı, patlayan bomba yüklü araçtan inemedi… Bu gelişme ile birlikte dizinin en başından bu yana başrolde yer alan Tuncer Salman ekibe veda etmiş oldu.

‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken, #KritikKarar etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu ve çok konuşuldu. Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Serdar ve Halit nihayet Yıldırım’ı ele geçirdi. Yolun sonuna geldiğini anlayan Yıldırım, kaçmanın yollarını aramaya başladı. Yıldırım’ın Türk istihbaratının elinde geçtiğini öğrenen Şirket, Yıldırım’ın konuşmasını engellemek için harekete geçti. Halit, Yıldırım’la yüzleşirken, Yıldırım, babasını kullanarak Serdar’ın aklını karıştırmaya çalıştı.

Ekip, Yıldırım’ın telefonundaki mesajların şifrelerini çözerek, savunma sanayine yapılacak saldırı tehdidinin sürdüğünü anladı. Zehra, Pınar, Hulki, Hakkı Dayı ve Sermet; Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından geliştirilen BARKAN projesine karşı düzenlenen hain planı bertaraf etmek için seferber oldu.

Serdar ve Halit Başkan, Yıldırım’ı Türkiye’ye getirmeye çalışırken Şirket’in önemli adamlarından birinin araya girmesiyle Fransız İstihbaratı peşlerine düştü. Halit’in kurduğu oyun sayesinde Yıldırım için yolun sonu göründü.

Ekip saldırıyı önlemeye çalışırken, binada bomba yüklü bir araç olduğu tespit edildi. Bombanın imha edilmesi için yeterli süre olmayınca Hakkı Dayı hızla aracı güvenli bir yere sürmeye başladı. Zaten yaralı olan Hakkı Dayı fazla dayanamadı ve bombanın patlamasından önce araçtan inemedi…

Teşkilat’ her pazar saat 20.00’de TRT 1’de…