Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinde bir karakter veda mı ediyor?

Seni Çok Bekledim dizisinde bir karakter veda mı ediyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Heyecanın her hafta daha da yükseldiği Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisinin ilk 5 bölümü ekrana geldi. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu iklisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Erol karakterinin akıbeti merak konusu oldu.

Selahattin tarafından vurulan Erol, hastanede yaşam savaşı veriyor. Erol’un diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak eden birçok dizi hayranı var. Ancak setten gelen fotoğraflarda Erol’un hastanede ayağa kalktığını gösteren görüntüler var. Yani İlhan Şen’in canlandırdığı karakter yoluna devam edecek.

Selahattin ise oğlunu da alıp kaçmaya çalışıyor ama polis tarafından yakalanacak. Seni Çok bekledim, ilk 5 bölümü ile hikaye olarak iyi bir sunum sergilese de reytingler ile desteklenmedi. Halen düşük olan reytinglerin toparlanma ihtimali de bir hayli yüksek.

İşte Seni Çok Bekledim dizisinin 6. bölümünün özet bilgileri ve yeni fragman:

Selo tarafından vurulan Erol, hastanede yaşam mücadelesi verirken tüm bu olanlar için kendini suçlayan Kadir bir an evvel Selo’yu polise teslim etmek için elinden geleni yapar.

Babasını bulacağını ümit ederken bir ikiz kardeşi olduğu gerçeğiyle yüzleşen Ayliz, annesiyle yüzleştiğinde ne cevap alacaktır?

Oğlu Umut’la kaçak durumuna düşen Selo, her şeyi geride bırakıp uzaklara gitmeyi başaramayacak… Polis tarafından yakalanacak olan Selo’nun bundan sonraki hayatı artık karanlık gibi görünüyor…