Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizisinde İlhan Şen kriz çıkartmış ama düşündüğünüz gibi değil!

Seni Çok Bekledim dizisinde İlhan Şen kriz çıkartmış ama düşündüğünüz gibi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu ile birlikte aynı sette birlikte rol aldığı İlhan Şen, Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu.

İlhan Şen, dizide Erol karakterine hayat veriyor ve hikayenin önemli bir parçasını oluşturuyor. Helvacıoğlu ise hikayenin merkezinde ve Ayliz karakteri ile hayranlarını bir kez daha mest ediyor. Özellikle de düğün sahnesinde giydiği gelinlikle güzelliğini bir kez daha ortaya koyan oyuncuya hayranlarından birçok iltifat yapıldı. Sosyal medyada bu görüntüler çok konuşuldu.

İkilinin youtube sohbeti de çok renkli ve eğlenceli geçti. Birbirleri ile çok iyi anlaştıkları görüntülere de yansıyan iki oyuncu, oldukça da neşeliydi. Sosyal medyadan gelen hayran sorularını yanıtlayan ikilinin enerjileri çok yüksekti. İlhan Şen’in Katar’ın Doha kentinde yapılan çekimlere katılamaması ve yapımcıya selam yollaması gülümsetti.

İlhan Şen’in bu çekimlere katılamaması nedeniyle ekip arkadaşlarını fazlasıyla yorduğu ve bunun sıkıntısını onlara da yansıttığı İrem Helvacıoğlu’nun sözleri ile anlaşıldı.

Helvacıoğlu, İlhan Şen’in Doha çekimlerinde olmamasını şöyle ifade etti: “İlhan gelemedi ya. Ama gerçekten bize çölü de, doğayı da, bütün sahneleri de dar etti. O yüzden çoğu sahne benim için, İlhan olmadığı için çok zordu gerçekten.”

Helvacıoğlu, çölün hiç yağmur ve sis görmemiş olmasına rağmen sabah saatlerce sisin gitmesini beklemek durumunda kaldıklarını anlattı. Oyuncu, “Hiç olmuyormuş, bize denk geldi” dedi.

Ayliz karakterinin kendisi için fazla kapalı birisi olduğunu ifade eden Helvacıoğlu, “Ayliz fazla kapalı. Benle yarışamaz o” diye konuştu. Kahkahalarla dolu programı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.