Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin Leyla’sı İlkyaz Arslan’a sette arkadaş şakası!

Sen Çal Kapımı dizisinin Leyla’sı İlkyaz Arslan’a sette arkadaş şakası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu İlkyaz Arslan, tiyatro oyunlarındaki güçlü performansı ile bilinen bir isim. Oyuncu, şimdilerde ise Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde yer alıyor…

Leyla karakterine hayat veren oyuncu, boş kaldığı zamanlarda evde film izlemeyi, kitap okumayı ve müzikle uğraşmayı sevdiğini söyledi. Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, çocukluğunda bu mesleği aklına yazdığını ve hayalini de gerçekleştirdiğini söyledi.

İlkyaz Arslan, görünmez bir kadın olmayı, görünmeden olaylara şahitlik etmeyi böyle bir şey gerçek olsa yapmayı çok isteyeceğini söyledi. “Bence müthiş bir güç olurdu” diyen oyuncu, özellikle dünya ile ilgili kararların alındığı toplantılara bu şekilde tanıklık etmeyi de çok isteyeceğini ifade etti.

Yapılacaklar listesinde Anıl İlter ve Sarp Bozkurt için yapacağı çok şey olduğunu ifade eden İlkyaz Arslan, set arkadaşları ile de çok iyi anlaşıyor. Oyuncu, sinema ve müzikte ilerlemek istediğini ayrıca tiyatro sahnelerine de geri dönmeyi çok arzuladığını belirtti.

“İş arkadaşlarınızı seviyor musunuz?” şeklindeki soruya oyuncu şu yanıtı verdi: “Tabii ki seviyorum. Tabii hepsini birbirinden ayrı seviyorum. Her zaman özel alanlara asla müdahale etmeyen çok iyi iş arkadaşlarım var.”

Sen Çal Kapımı dizisinin Leyla'sı İlkyaz Arslan'a sette arkadaş şakası! 7

Oyuncunun bu sözleri söylediği sırada ekip arkadaşlarının yaptığı komiklikler de gülümsetti. Röportaj sırasında arkadaşlarını yalnız bırakmayan ve eğlenceli halleriyle dikkat çeken dizinin oyuncuları, sempatiklikleri ile dikkatleri çekti.

İzleyicinin Sen Çal Kapımı dizisinin setinde görmek istediği hoş anlar bu röportaj sırasında da yaşandı.

“Hayal kurduğum çok şey var ve o hayat motivasyonu sağlıyor” diyen oyuncunun açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.