Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde yeni bir dizi çifti yükseliyor, yaş farkına şaşıracaksınız

Kardeşlerim dizisinde yeni bir dizi çifti yükseliyor, yaş farkına şaşıracaksınız

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de Kardeşlerim dizisi her hafta izleyicinin gözünde daha da büyüyor. Reytingleri de artan, daha fazla kişiyi kendisine bağlayan dram dizisinde karakterlerin uyumu ve genç isimlerin de başarılı performansları göz dolduruyor.

Kardeşlerim şimdiye kadar ilk 5 bölümü ile iyi sonuçlar aldı ve gayet de başarılı bir iş olduğunu gösterdi. Cumartesi akşamları Gönül Dağı’nın ardından tüm kategorilerde ikincilik elde ederek bu haftayı çok iyi tamamlayan dizide Asiye ve Doruk karakterlerine ayrı bir parantez açmak şart.

Dizi hayranları için yeni çift olarak görülen Asiye ve Doruk, 5.bölümde düet yaptı. O sahneler de izleyicilerin aklını başından almaya yetti. Asiye’nin sesi, Doruk’un ona bakışları ve aralarındaki etkileşim ile dizi hayranları için yeni çift bulunmuş oldu.

Sosyal medyada da Asiye – Doruk çifti ile ilgili birçok yorum paylaşılmaya başlandı. Yorumlara bakılırsa dizi hayranları bu ikiliye çoktan kendilerini kaptırmış.

Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun ile Doruk olarak izlediğimiz Onur Seyit Yaran da kendilerini gösteriyor ve bu genç yaşta hem tecrübe kazanıyor hem de izleyicilerin ilgisiyle birlikte ünlenmeye başlıyor…

Su Burcu Coşkun, 2005 doğumlu ve henüz 16 yaşında… Onur Seyit Yaran ise 1996 doğumlu ve 25 yaşında… Aralarındaki 9 yaşa rağmen izleyiciler çok iyi uyum sağladıklarını belirtiyor. Aslında bunda Onur Seyit Yaran’ın daha genç göstermesi de belirleyici oldu.

Asiye ve Doruk karakterleri için sosyal medyada yapılan şu yorumlar dikkat çekiyor:

“Asiye’nin ilk kez Doruk’a içten gülümsemesi…”

“Doruk’un kimseyi beğenmeyip Asiye’yi beğenmesi ve onunla birlikte söylemesi, canım çiftim.”

“Doruk’un bakışları Asiye’nin utangaçlığı ve masumluğu beni benden aldı.”

“Doruk, Asiye’ye aşık olmaya başladı bile iltifatlar, bakışlar…”

“Aralarında 9 yaş olmasına rağmen hiç sırıtmıyor, çok uyumlu bir çift oldular sanki yaşıtlarmış gibi.”